Mit gondoltok ezekről a fogadásokról? Bajnokok Ligája győztese: Real Madrid 18.00x odds Európaliga győztese: Sevilla 11.00x Serie A győztese: Inter 2.00
Serie A az oké, a Milan meg a Napoli ki fognak pukkanni a rossz cserepadjuk miatt
Én a BL-ben a Liverpoolt érzem, de nekik sincs jó kispadjuk szóval egy seruleshullam betehet nekik. De a Real is jól össze van rakva.
EL Sevilla vagy Dortmund
Köszi a válaszokat! :)
Egy-egy tízessel megjátszom a Real Madridot meg a Sevillát. Poén lesz, ha a holnap a sorsolásnál a Real már rögtön a nyolcaddöntőben a PSG-t vagy a Chelsea-t kapja, a Sevilla meg esetleg a Dortmundot. :)
Köszönöm a válaszod!
Gondolkodtam azon, hogy a Bayernre is tehettem volna egy húszast, amikor még 5.00 volt rájuk az odds, de úgy voltam/vagyok vele, hogy kitartok az első tippem mellett, ugyanis egy esetleges Bayern győzelem így ,,csak" 70.000-et hozna, annyit meg lehet nyerni egy meccsen is, ha egy 1.70-es oddsszot meglovagolok 100.000-rel. Szerintem a végső győztesre való fogadásnál a lényeg az, hogy az ember nagyot kaszáljon, és mint azt az előbb felvázoltam, a B opció ezt nem teljesítené.
Köszönöm mindkettőtöknek. :) Az Unibeten raktam meg, nem tipomixen, max. képernyőfotót tudnék mutatni, de elhiheted, hogy egy tízesért valóban megjátszottam. :)
A következő BL szezont illetően most perpill nincs határozott tippem, hogy kire kéne egy kis pénzt tenni, mint végső győztesre. Talán érdemesebb megint megvárni, hogy lemenjenek a csoportküzdelmek, azoknak a meccseknek úgysincs jelentősége a kieséses szakaszban. De persze elgondolkodtam, hogy melyik három csapat közül kerülhet ki a bajnok.
Az olaszokat én kapásból kilőném, Serie A-s csapatra fogadni valóban pénzkidobás.
- Chelsea: Egynyári csapat volt.
- Manchester United: Van C. Ronaldo, mögötte meg a nagy semmi.
- Liverpool: Erősen túlértékelt.
- Paris Saint-Germain: Jó vicc.
- Atletico Madrid: Felejtős.
- Bayern München: Szar az edző.
Így végül marad a Manchester City, Barcelona, Real Madrid hármas. Ha a Madridnál a nyáron megfiatalítanák a középpályát, akkor bőven esélyesek lennének a címvédésre, mert a többi poszton mondhatni, rendben vannak. A Barcelonánál nálam az a kérdés, hogy mit tudnak kezdeni a felállt védelem ellen, mert ezzel idén voltak problémáik, különösen a Frankfurt ellen.
Na mindegy, majd fél év múlva kiemelem ezt a kérdést, hogy kire tippeltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!