Szerintetek hány év kell a Barcanak, hogy újra top csapat legyen?
Ez alatt azt értem, hogy bajnoki címekért és BL seregért küzdhetnek.
Szerintem durván 1-5 év kell nekik.
Nagyon vérzik miattuk a szívem pedig nem vagyok Barcelona szurkoló de kell Európának egy jó Barca
8/11 anonim ***** válasza:
Te gondolom valami 18 éves divat katalán fan lehetsz akinek köze nincs a focihoz, pusztán beleszületett egy szerencsés csillag együttállásba amikor a barcácskának összejött minden, a rommá csalt bl döntőt is bele értve a chelsea ellen.
Képzeld nyert már bl-t a teljesség igénye nélkül ami eszembe jut:
Ajax 4, Benfica 2, Notthingam Forest 2 !!!!! , Porto 2x, Aston villa, Hamburg, Feyenord stb.
Nincs ebben semmi meglepő ami történt, 20 évre eltűnik, aztán jön majd megint egy szerencsésebb generáció (már ha nem tiltják ki lassan mindenhonnan)
Szerintem nem megy az értő olvasás. Hol írtam hogy barcás vagyok? A Chelsea elleni bl elődöntőt nem kell emlegetned, pont hogy a Chelsea-nek szurkolok. Pontosan tudom, hogy ezek a csapatok nyertek már régebben BL-t. Csak a jelek szerint veled ellentétben nem csak a romantikát látom, hanem gazdasági tényezőket is látok. Arra vagyok kíváncsi, hogy szerinted melyik csapatnak kéne most élcsapatnak lennie? Mert aki jelenleg az, azok mind pénzzel vannak pumpálva, mert anélkül nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!