Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek hány év kell a...

Szerintetek hány év kell a Barcanak, hogy újra top csapat legyen?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy bajnoki címekért és BL seregért küzdhetnek.

Szerintem durván 1-5 év kell nekik.

Nagyon vérzik miattuk a szívem pedig nem vagyok Barcelona szurkoló de kell Európának egy jó Barca

2021. dec. 8. 23:11
1 2
 1/17 anonim válasza:
Le kell igazolniuk Ronaldot
2021. dec. 8. 23:30
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

""de kell Európának egy jó Barca"

Miért kell?

2021. dec. 9. 05:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdés, hogy meg tudják e tartani a fiatal tehetségeket: Araujo, Pedri, Gavi, Fati, Demir stb.

Gondolom az világos, hogy nem a Barcelona két szép szeméért fognak ott robotolni éveket. Bekopogtat egy chelsea city pool alap, hogy dobbantanak és a sikerek mellett 5x annyit el is tesznek.

Véleményem szerint ha belőlük 2-3 távozik akkor lényegében lehúzhatja a rolót a csapat.

Amúgy a helyzetük nem olyan kilátástalan mint amilyennek tűnik elsőre. Csak most egy Barcában soha nem látott sérülés hullám is súlytotta őket. Fati, Pedri visszatérnek az azért komolyabb löket lenne a csapatnak. Most mintha Dembelé is kicsit élesebb kezdene lenni.

Most képzelj egy pl egy Liverpoolt ahol Salah, Mané fixen sérültek állandóan, meg közben Firminho is.

Egy EL-re szerintem jók lehetnek még, akkor pedig jövőre már ott is van a BL indulás.

Pique - Busquets párossal viszont égetően sürgős lenne már valamit kezdeni. Tegnap nagyon cringe volt ahol pique mellett lényegében 5 percenként elhúzott egy tetszőleges bayern játékos.

2021. dec. 9. 06:11
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem vérzik értük a szívem. Semleges csapat számomra, de amilyen eszetlen pénzköltéseket csináltak az elmúlt évtizedben, nagyon megérdemlik, hogy ide jutottak. Igazából az a szomorú, hogy a Real, aki ugyanúgy szórta a pénzt, úgy látszik megússza nagyobb gondok nélkül.

Csak remélni tudom, hogy a Barca után a P$G, City, Chelsea, MU, Juve és az összes hitelből, arab, kínai, USA pénzből felpumpált mű klub elbukik és megújul. De ez nem fog bekövetkezni tudom, mert mindig lesz egy nagyobb tőkéjű hitelező, egy gazdagabb olajos aki eltartja ezeket a csődöket.

2021. dec. 9. 07:53
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Jók lehetne az EL-re, 1-2 körre, amíg szembe nem jön egy Dortmund, Lipcse, Atalanta, Sevilla, Porto, Lyon, stb... :D
2021. dec. 9. 07:57
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát igen Xavi nem egy Nagelsmann vagy egy Zidane aki odamegy és egyből kupákat nyer a csapattal.. viccet félretéve engem meglepett hogy A barca konkrétan csak Messire tudott építkezni, és egyedül vitte a csapatot a blben és a bajnokságban. Erre kapta az Aranylabdát, semmi másra. Majd ha kiheverik az általa hagyott űrt, és beérnek a játékosok, lehet előröl építeni… Bayern meg több gólt is lőtt volna ha Sane nem hagy ki ordító Ziccereket
2021. dec. 9. 12:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Így van 6os, ez a meccs reális nézve 5:0 vagy akár 6:0 is, mindezt félgőzzel. Mi lett volna itt ha a bayern számára tét van??

A 2 csapat között játékban szakadéskos különbség volt

2021. dec. 9. 12:28
 8/17 anonim ***** válasza:
52%

És akkor minden évben az Ajax és az Atletic Bilbao játsza a BL döntőt?

2021. dec. 9. 13:22
 9/17 anonim ***** válasza:
77%

A Messi érát leszámítva nem igazán tartoztak Európa top csapatai közé.

Annak idején a Depor is nyert spanyol bajnokságot, most meg harmadosztályban játszanak. Valencia is volt spanyol bajnok, kétszer BL döntős.

Semmi nem garantálja hogy a Barcelona top csapat lesz az elkövetkező 20 évben.

2021. dec. 9. 17:15
 10/17 anonim ***** válasza:

Az Ajax már akkor háromszoros BEK győztes volt mikor a Barca azt se tudta mi az..

2021. dec. 9. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!