Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogy lehet valaki annyira...

Hogy lehet valaki annyira tehetséges a futballban mint Ronaldo vagy Messi?

Figyelt kérdés
innen is ki lehet kerülni a Real Madridba?
2010. szept. 4. 19:31
 1/9 anonim válasza:
71%

Miért nem lehetne kikerülni?

Az a titka, hogy kisgyerek kora óta rendszeresen focizzon valaki és szeresse, élvezettel csinálja, na jó talán kicsit a génekben is kell lennie valaminek. De a legfontosabb, hogy ne szükségből járj edzésekre, hanem mert ezt szereted csinálni. Érdemes nagyobb akadémiákra jelentkezni és onnan már könnyen ki lehet kerülni külföldre.

2010. szept. 4. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Messi nem tehetséges.
2010. szept. 4. 23:21
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Messi tényleg nem tehetséges, hanem isten.

Sok képességgel kell eleve rendelkezni, Fizikai, technikai, stb., kitartónak, fanatikusnak kell lenni mindenképp.

2010. szept. 5. 07:34
 4/9 anonim ***** válasza:

A tehetség szerintem az aki mindenhol annak számít. pl: Zidane,Beckham,Ronaldo(brazil) stbstb. Ők be is értek.

Messi nem tehetség. A válogatottban nem mutat semmit. Ha igazi tehetség lenne ott is jól játszana. A Roni gyerekből még lehet valaki ha a pénz nem rabolja magával mint pl. Rdinho-t.

2010. szept. 6. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet. Messi azt csinál a pályán, amit akar, sosem lehet kiszámítani, mit fog csinálni, és ő ilyen volt már 17 évesen is. Kiszámíthatatlan, magabiztos, technikás, nagyon gyors és robbanékony. A válogatattban meg nem volt szerencséje, de ettől még senki sem képes a felére sem annak, amit ő a Barcában csinál. C. Ronaldo sosem lehet akkora zseni, mint ő, mert erre születni kell.
2010. szept. 6. 09:18
 6/9 lilaogre válasza:

Ez egy nagyon összetett dolog.

A tehetség kb 10%, a többi 80% munka, alázat, lemondás, kitartás, akarat, önbizalom, fegyelem, koncentráció, céltudat, tisztelet.

Ha valaki ezek szigorú betartásával él / ezekkel rendelkezik és egy megfelelő stáb készíti fel őt pici korától, odafigyelve a megfelelő étkezésre, életvitelre, fizikális-mentális-technikai fejlődésre, akkor kerülhet oda egy Premier League, Serie A, Primera Division vagy Bundesliga szintű bajnokságba.

És ott lép be az a bizonyos 10% (bár számszerűsíteni egyébként butaság, csak érzékeltetésképp írtam), azon a szinten már mindenki profi technikailag, taktikailag, fizikálisan, ott az tud kiemelkedni akiben van extra képesség, ők a Messik, Ronaldok.

De önmagában a tehetséggel nagyjából az argentin és a portugál 3. - 4. ligáig vitték volna, feljebb már az nagyon kevés, ha csak tehetséges valaki.

Még valami, Ronaldo nekem sem szimpatikus, de például azért azt érdemes tudni róla, hogy napi 3000 db felülést (hasprést) csinál, ami nagyképűség ide vagy oda, mutatja, hogy milyen akaratereje van, ha valaki nem hiszi, kezdje el, pár napnál tovább nem menne. Ő többek közt azért tart ott ahol.

2010. szept. 6. 14:28
 7/9 lilaogre válasza:
Bocsi, nem felejtettem el számolni, 8-ast nyomtam 9-es helyett az elején :D
2010. szept. 6. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
a 3000 felülés is sok lesz :D
2010. szept. 6. 18:01
 9/9 lilaogre válasza:
Azt akárhonnan nézzük komoly teljesítmény
2010. szept. 7. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!