Hogy lehet egy bíróbak ennyira látványosan elcsalni egy meccset?
Az atletico madrid liverpool elleni mecsre gondolok. Szerintem mindenki egyet ért abban, semleges nézőként, hogy a bíró belenyúlt a mecsbe.
Szerintem felháborító, hogy már rég nem a fociról szól egy bl mérkőzés, hanem a szánalmas játékvezetésről:(
"Grizmann oda se nézett, tehát nem lehetett szándékos"
Piros lap nem csak a szándékos, hanem a sérülésveszélyes, durva szabálytalanságért is jár.Ha stoplissal fej magasságban belelépnek az arcodba az pont ilyen, még akkor is ha nem volt szándékos.
Köszi a válaszokat
Szerintem itt nem arról van szó hogy piros volt vagy sem, a két tizi között semmi különbség sem volt azon ment el a mérkőzés, emberelöny ide vagy emberelőny oda, a liverpool csak a bíróval tudott nyerni és ezt szerintem a leg elvakultabb liverpool drukkerek is belátják, még ha nem írják le, de legbelül szerintem mindenki érzi, hogy ez már tényleg a bíróról szólt, sajnos:(
Na ez a mostani mérkőzés is ugyanolyan volt, megint ekkora csalást, az eszem megáll.
Idén már nem nézek több meccset ah bihtos, nézhetetlenné és élvezhetetlenné vált a meccsnézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!