Hogy lehet egy bíróbak ennyira látványosan elcsalni egy meccset?
Az atletico madrid liverpool elleni mecsre gondolok. Szerintem mindenki egyet ért abban, semleges nézőként, hogy a bíró belenyúlt a mecsbe.
Szerintem felháborító, hogy már rég nem a fociról szól egy bl mérkőzés, hanem a szánalmas játékvezetésről:(
"de grizmann piros csak sárgat ert"
Kíváncsi lennék ha beletalpalnák az arcodba egy stoplis cipővel akkor mit mondanál.
Miért hülye a bíró?
Majd ha telibe talpalnak stoplissal akkor is ezt mondod? Látszik hogy a sok fotelszurkoló még élőben focilabdát sem látott
Inkább te nem értesz hozzá
Grizmann oda se nézett, tehát nem lehetett szándékos. A magas láb oké, de ezert csak sárga jár, egyből piros nagyon nem. Ibrahimovics szabálytalansaga durvább volt tegnap , mégsem kapott pirosat érte.
Csak azt nem értem hogy a VAR minek van ha ott is hülyék ülnek vagy megse nézik.
5
Nem a pool költ rá hanem az a befektetőcsoport aki egy távolkeleti fogadóirodánál megrakta Magyarország éves költségvetésével hogy lesz piros lap az 50-55. perc között.
7/8 anonim ***** válasza:
??
Mész autóval elb*szod a gyalogost, de hát ez van épp nem néztél oda. Nem direkt volt. Logikus
Nem nagyon érted hogy működik a világ. Aki ekkora pénzekkel akar csalni, az sokkal okosabban csinálja és nem ekkora piacokon fogad. Hanem megrakja ugyanezt a norvég női gyeplabda U14-es meccsen, ahol jóval kevesebb a lebukás esélye, illetve a bíró sem kér valószínűleg akkora kenőpénzt, mint egy UEFA játékvezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!