Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Várható holnap egy komolyabb...

Várható holnap egy komolyabb magyar válogatott verés?

Figyelt kérdés

Én bízom benne hogy az angolok a múltkori miatt büntetni fognak és 6-7 gólig meg sem állnak

(a magyar csürhére gondolok a lelátón)

#FIDESZ #futball #apucipárttag
2021. okt. 11. 06:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nesztek nektek nagy Vb majd talán ha az albán kecskepásztorokat meg tudjuk fogni hazai páylán..
2021. okt. 13. 05:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, tényleg szomorú életed lehet, ha ebben leled örömöd. Az albánok nem kecskepásztorok, jó néhány topligás játékosuk van és rajtuk kívül is számos kiváló, pl Uzuni. Az oda-vissza nulla pont természetesen csalódás, de szerintem mindenki, aki kicsit is képben van, sejthette, hogy a második hely is óriási bravúr lenne, de simán benne van, hogy a harmadik helyért küzdünk majd. Ami egyébként még pótselejtezőt is érhetné, ha az osztrákok nem szúrják el az ő selejtezőjüket. De elszúrták, ez van. A csapat belekerült egy gödörbe az EB után és talán most sikerül kilábalni belőle. Szerintem szánalmas ez a mentalitás, hogy egyesek a focistákba törlik a lábukat. Szerintem sem kellett volna ennyit költeni a stadionokra, de ettől nem fogok a válogatott ellen szurkolni. Aki szerint meg a semmire veszik fel a pénzt a focisták, nosza, csináljátok utánuk.
2021. okt. 13. 07:19
 23/24 A kérdező kommentje:

" Ami egyébként még pótselejtezőt is érhetné, ha az osztrákok nem szúrják el az ő selejtezőjüket. "

Jók ezek a ma divatos fogyatékso kisegítős pótselejtező ágak, amik akkor lépnek életbe ha kb bizonyos csillagok pont együtt állnak. Aztán akkor a kisegítő ágon ki lehet valami növelt létszámú rendezvényre jutni

Parádés

2021. okt. 13. 07:26
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Olyan vagy, mint egy tömlő.
2021. okt. 13. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!