Várható holnap egy komolyabb magyar válogatott verés?
Figyelt kérdés
Én bízom benne hogy az angolok a múltkori miatt büntetni fognak és 6-7 gólig meg sem állnak
(a magyar csürhére gondolok a lelátón)
2021. okt. 11. 06:09
11/24 anonim válasza:
Szoposzlai játszik is ma este, vagy csak berakják, hogy meglegyen a részvételi gázsi?
12/24 anonim válasza:
tippmikszen
Hazai 1,15 ×
döntetlen 8×
VENDÉG 28×
13/24 anonim válasza:
Kérdező! Hogy lehetsz ennyire frusztrált?
14/24 anonim válasza:
Nem frusztrált, hanem focirealista.
15/24 anonim válasza:
REALISta? Az angolk 5 góllal verték a csoport lggyengébbjét San MArinot. A 6-7 glos vereség , talán még az 5 sem , realitás..
16/24 anonim válasza:
Dehogynem, majd nézd csak meg!
17/24 anonim válasza:
MONDOM SAN MArnot verték 5 góllal.
Mire fel vársz ekkora blamát?
Az angoloknak a gk sem számít már.
Tudom soskan azt gondolják meg akarják bosszunli amit a magyarszurkolók csináltk. De az angol szurkoló sokkal rosszabb a magyaroknál, ennek pont nem lenne helye..
18/24 anonim válasza:
Én Kane-ben bízok, hogy berámol vagy 4-et még a szünet előtt, aztán le is cserélhetik.
19/24 anonim válasza:
Jaj, remélem van elég zsepitek, srácok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!