Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Inter - Real madrid. Mire...

Inter - Real madrid. Mire tippeltek?

Figyelt kérdés
Miért a Realnak kisebb az odds vajon? Az egymás elleni meccseket nézve, ők a jobbak. Nem?
2021. szept. 15. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Realra magasabb az odds, de a kérdésed pont emiatt jogos. :)

Mindkét csapat kicsit szezon eleji formában van.

A Real nagyon hektikusan indult. Elverték az Alavest tök jó játékkal, határozottan, aztán a Levante ellen benyeltek 3 gólt (úgy, hogy a mezőnyben uralták a meccset), utána egy szenvedős győzelem a Betis ellen, ahol nem tudtak a mezőnyben fölényt kialakítani, majd egy 5-2 a Celta ellen, ahol kétszer is hátrányban voltak...

Az Inter az első két meccsen kötelezően megverte a Genoát meg a Veronát, határozott mezőnyfölénnyel (utóbbit mondjuk hátrányból...), de egy erősebb Sampdoria ellen már kiegyenlített meccsen csak egy döntetlen jött.

Igazi 3-esélyes meccs, talán a hazai pálya miatt borult az Inter felé az odds a bukiknál. Real szerintem picit esélyesebb, de hátul elég ingatagok, (4 meccsen 7 kapott gól nem jellemző náluk), ha Alaba kezd, akkor az lehet a döntő, hogy milyen állapotban tér vissza.

Nem nagyon piszkálnám ezt a meccset, max élőben, az első 15-20 perc képe alapján. Ha nagyon mondani kell valamit, én ilyesmikre fogadnék: X2, mindkét csapat gólt szerez, első félidős Real gól.

2021. szept. 15. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én megetettem a realt kevés összeggel
2021. szept. 15. 17:29
 3/5 A kérdező kommentje:

1: Köszi a részletes választ :)

2: szerintem én is megpróbálom, hátha.. 🍀

2021. szept. 15. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Te jó isten mit védekezett ez a két csapat. 30 kapuralövésből 1 gól. Közben 5, 6, meg 9 gólos meccs is volt a többi pályán kevesebb lövéssel.

Gratula mindkettőtöknek, megizzadtatok érte rendesen. :)

2021. szept. 15. 22:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Durva volt igen.

A szerencse mellénk állt 🍀🙂

2021. szept. 16. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!