Futsallba mennyire számít a magasság egy kapusnak ? 162cm vagyok és ugye neha neha be állok kapuba mert más nem szeret :D és élvezem, csak ugye nagykapura nem előnyös a magasságom. Kis kapun mire kell figylenem nagyon? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
mert ugye a ficakra tartó lővéseket nem annyira bírom fogni ami 200Km/H jön felém :D. előre is köszi a válaszokat, és még egy kérdés, hogy valaki szokott nagy kapura védeni ilyen 162cm magassággal ? :D2021. szept. 7. 23:25
11/13 A kérdező kommentje:
És szerinted sajkacsont műtét után mennyire éri meg kapuba állni? :DD
2021. szept. 18. 12:14
12/13 anonim válasza:
Azt neked kell eldöntened mennyire éri meg. Viszont akkor mindenképpen ajánlom hogy kesztyűbe védj, akár fáslizd is be. Ha meg fáj ne erőltesd túlságosan szerintem, annyit nem ér szerintem ha csak hobbi. :)
13/13 A kérdező kommentje:
hát ugye most 6 hét gipszet kaptam és kb 1 év, hogy fasza legyen a csuklóm :D de lehet, hogy inkább hagyom mert mégicsak fontosabb a kezem mint egy rohadt kapus poszt :D
2021. szept. 18. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!