157 centivel benne lehetek a röplabda válogatottban?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 09:46
2/6 anonim válasza:
Ha játszol olyan jól mint a magasabbak, akkor biztosan. Kosárlabda csapatban is lehet 160 cm magas játékos, csak általában nem szokott lenni, mert az alacsony mérete akkora hátrányt jelent neki, hogy nem fog tudni elég jól játszani. Röplabdában is igaz ez valamennyire, de nem ilyen durván, illetve amatőr szinten még könnyen leküzdhető ez a hátrányosság.
3/6 anonim válasza:
Szerintem simán!! Liberóként biztos és ha jó magasra tudsz ugrani&ügyes is vagy, akkor még ütő is lehetsz ;)) hidd el, én 6 éve röplabdázok (jó, nem válogatottban), 158 cm vagyok és center poszton játszok. Ha az ugrásodnak a magasságát tudod növelni (sok ugrálás, ugrókötelezés stb —> neten vannak jó edzések), akkor bármi lehetséges (bár a négyesütő esélyesebb, mint a center (ilyen magassággal válogatottban), azon a poszton játszanak alacsonyabb játékosok is). Hidd el, dolgozz meg érte, és meglesz ;)) sok sikert <3
4/6 anonim válasza:
Hát gondolom, már nem olyan korban vagy, hogy nőni fogsz, ha felmerül a kérdés, de olyan idősen meg magasságtól függetlenül már profi egyesületben kéne játszanod, hogy a válogatott egyáltalán felmerüljön. Ne haragudj, nem negatív akarok lenni, de szerintem esélytelen, nem csak a magasság (igenis nagy hátrány, ha a csapattársak, ellenfelek 180 centisek - a liberók kisebbek ugyan, de nem ennyivel), de amiatt is, hogy későn kezded.
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy fogalmam sincs, mennyit növök még mert nálunk 180 centinél nagyon senki nem magasabb. A korom meg azért nem írtam ki, mert már 2x törölte a profilom ezért a kérdésért a gyk
2021. ápr. 6. 14:07
6/6 anonim válasza:
És a nők vagy a férfiak 180 centisek? Nem mindegy, egy 180 cm magas férfi arányaiban kb egy 170 cm-es nőnek felel meg, ami ebben a sportban sajnos szintén nem számít magasnak.
Egyébként ha 14-15 év alatti vagy, még nőhetsz 15 centit is, az már azért jobb magasság egy röpisnek (bár sajnos a legtöbb sikeres játékos 175-180 felett van).
Viszont az is elég lényeges infó, hogy mióta röpizel? A válogatott tagjai már egész gyerekkorban elkezdik, nem késő tizenévesen vagy felnőttként. Akkor már tényleg óriási tehetség kell, hogy felfigyeljenek rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!