Mennyire gáz, hogy a fideszes média állandóan ajnározza a komikusan gyenge "labdarúgó" válogatottat? 1-től 10-ig tartó skálán: 1: Egyáltalán nem gáz, 10: A lehető leggázabb
Csak egy valami nem világos. A jobboldal miért támogatja államilag a focit, ha egyszer liberális szabadpiac pártiak? Elég ellentmondásos. Tartsa el a szabad piac, ha tudja. Ha meg nem tudja, akkor meg nincs létjogosultsága a piacon. Ez a jobboldali, szabadpiac párti "logika". Amivel nem értek egyet, az állam támogasson társadalmilag fontos ügyeket, még ha nem is profitábilisak, akkor is. Ezért vagyok baloldali. Szociális vagyok, nem liberális. A jobboldalon viszont jókora önellentmondás, hogy szabadpiac pártiak, de azért államilag tolják a pénzt a fociba.
Kérdező, minek vitatkozol idiótákkal? Ezek még ahhoz is tapsikolnának, ha Andorrától kikapnánk. Amúgy tényleg az ilyenek miatt jutott ideáig a magyar foci. Nekik minden haladó elgondolás támadás. Ők a langyos szarban szeretnek dagonyázni. Mert ilyen egy "jó" konzervatív. Sose előre, mindig csak a langyos posványban. A tömegsport felélesztését meg nagyon adom (ez is egy baloldali, szociális téma). Az meg, hogy "ilyen a felhozatal", a legcinikusabb pofátlanság. Ha nincs tömegsport és a sportvezetők nem járják a grundokat, sok gyerekről ki sem derül, hogy tehetséges lehetne.
"A felhozatal olyan lesz, amilyenné képezzük."
áruld már el, hogy azt, akiben nincsen meg az a tehetség, hogy válogatott szintü focista legyen, csak egy NB1-es szintű játékos azt, hogy képzed?
sz*rból nemlehet várat építeni
"Tehát hiába játszod az agyad (helyét), pont a hozzád hasonló csürhe miatt tart ott a magyar labdarúgás, ahol."
aztán miért pont én miattam? én futkorászok ott a pályán? én válogatom össze a keretet? miért pont én miattam tart ott, ahol? segíts kérlek, miben javítsak?
"Takarodni fogtok, illetve a gazdáid."
elkell, hogy szomorítsalak, de jelenleg nem úgy néz ki, hogy Orbánék mennek 22-ben, és amilyen nálatok a felhozatal, háááát, siralmas, na mind1, csak gondoltam szólok, hogy ne bízzad el magad annyira, mert nagy felsülés lesz a vége
ja és normálisan beszélj, énse szóltam hozzád tahó módon
#19 voltam :) na csövi
Ááááá nem, csak már az első mondatoddal az utcaszéli suttyó színvonalát hoztad. :D Nekem mondod, hogy az O1G egy fos? Annyi fantázia nincs bennük, hogy saját narratívájuk legyen, és ne egy fideszes oligarchától idézzenek. A vicc az, hogy még ez a töketlen társaság is nyerhet, ha így tolja fullba a kretént a fidesz.
"áruld már el, hogy azt, akiben nincsen meg az a tehetség, hogy válogatott szintü focista legyen, csak egy NB1-es szintű játékos azt, hogy képzed?"
Ez az, amivel nem értek egyet. Honnan gondolod, hogy nincs meg az a tehetség, ha nincs tömegsport? Minden nagyobb klubnak megvannak a maga akadémiái. De ezek a műhelyek mind a tömegsportra épülnek, az Ajax akadémiájától kezdve a La Másián át az összes nagyobb klub igyekszik minél nagyobb merítési lehetőségekből válogatni. Nálunk meg vannak az akadémiák, és azt mondják a kluboknak, tessék, ebből lehet válogatni. De az akadémiai rendszert már évekkel ezelőtt lehúzták az MLSZ által megrendelt auditok, az érdekes az, hogy ugyanazokat a problémákat fogalmazták meg, amiket én is látok nap mint nap a munkahelyeken. Szervezetlenség, nincsenek definiálva a munkakörök, hosszú távú stratégia hiánya, uram-bátyám kapcsolatok, ami mindenről szól, csak a szakmaiságról nem.
Inkább a sportba rakjon pénzt a kormány, mint külföldi terrorszervezetek vagy hasonlók támogatásába (mert más országok ezt teszik).
Amúgy meg el kell fogadni, hogy a foci ilyen népszerű itthon. A magyar-franciát 6 millió ember nézte. Ez őrült soknak számít. Nincs még egy ilyen dolog, ami ennyire össze tud kötni akár teljesen idegen embereket is, mint a foci. Sosem fogom elfelejteni, miképpen egy random nagypapával sírva ölelkeztem Fiola góljánál júniusban. Na ilyenre mi más képes?
26-os, ezt te sem gondolhattad komolyan. :D Ennyi erővel egy balesetet okozó buszsofőr is mondhatná, hogy "te se tudsz jobban buszt vezetni". Mindenkinek azt kell a legjobban csinálnia, amihez ért. Teljesen értelmetlen volt ez a részedről.
Ha neked ez tetszett, a te dolgod. Csak ne legyen közöd soha a magyar focihoz, mert akkor örökre ilyen marad. :D
Németország kiesett idén is a vb-ről.
Hiába volt újítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!