Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyire gáz, hogy a fideszes...

Mennyire gáz, hogy a fideszes média állandóan ajnározza a komikusan gyenge "labdarúgó" válogatottat? 1-től 10-ig tartó skálán: 1: Egyáltalán nem gáz, 10: A lehető leggázabb

Figyelt kérdés
Nagyon gáz, ahogy a fideszes média megállás nélkül ajnározza ezt a roppant gyenge válogatottat. Az EB-n a legjobb 16 közé nem sikerült bejutniuk. Az EB-re is eleve csak azért jutottak ki, ahogy 2016-ban is, mert bővítették a mezőnyt. A 24-es mezőnybe meg már olyan országok is bekerültek, mint Észak-Macedónia. Lassan már Vatikán meg a Lakatlan-szigetek is ott lesznek az EB-n, semmi értéke nincs már az EB-re való kijutásnak. Még a legjobb 16 közé sem tudtak bekerülni, ráadásul a legkönnyebb csoportból. Még a legkönnyebb csoportban is tökutolsók lettek. Olyan gyenge csoportba kerültek, hogy a csoportból továbbjutók rögtön a következő körben elvéreztek. Még szerencséjük is volt, és még így se tudtak a legjobb 16 közé kerülni. És a fidesz ezt a rakás ürüléket ajnározza.

#FIDESZ #hazugjobboldal #gyökérjobboldal
2021. szept. 4. 16:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
20%

""Soha nem volt eddig olyan, hogy két egymást követő EB-re kijutott volna a válogatott."

Valószínűleg nincs fogalmad arról, hogy 1960-1976 között mindössze 4 csapat jutott ki az EB-re. Ebben az időben kétszer is ott voltunk a final fourban."

És én írok baromságokat! :D

Amit írsz, annak semmi köze nincs ahhoz tényhez, amit megmelítettem. Így véletlenül sem cáfolsz meg vele. :D

Elolvastama második idézet-reakció párosodat is. Hát, ott sem sikerült azzal foglalkoznod, amit írtam. Itt abba is hagytam.

Úgy látom te vagy a vérballib, aki a politika kategóráiban végső és egyetlen érvként mindig lehülyézi a másikat. Érdemi válaszok helyett mindig mellébeszél. Most is ezt a kettőt váltogatod. A repertoárodban szerepel még a teljesen alaptalan hazugságok tényként való prezentálása. Közben hülyének nézel itt mindenkit, mert az hiszed, hogy nem tűnik fel senkinek, hogy látványosan képtelen vagy megvédeni egyetlen állításodat is.

2021. szept. 5. 00:56
 12/29 A kérdező kommentje:

Újabb fronton igazoltad az ostobaságodat. :) Nincs olyan, hogy "ballib". A liberális szabad piaci mechanizmusokhoz a jobboldal ragaszkodik. A baloldal pont az ellenkezőjét alkalmazza. Szabad piac helyett szabályozásokat vezet be, ha pedig bármilyen piacon torzulások jelentkeznek, közvetlen eszközökkel avatkozik bele a folyamatokba, hogy a társadalom érdekei érvényesüljenek egy szűk pénzügyi "elit" profit-érdekeltségeivel szemben. Lásd skandináv modell, gyógyszerárplafon, albérletplafon stb. A társadalmi igényű szabályozások során a társadalmi tulajdon eszközét is előszeretettel alkalmazza, mert ezen keresztül lehet a társadalom érdekeit közvetlenül érvényesíteni. Lásd szociális lakások. Azáltal, hogy ezek a társadalmi tulajdonban levő közszolgáltatások nem for-profit alapon működnek, alacsony áron tudnak kulcsfontosságú területeken szolgáltatásokat nyújtani a lakosságnak. A jobboldal ehelyett a szabad piacban hisz, helytelenül, mert a piac nem valamiféle elvont istenség vagy valami felsőbb logika, ami mindig tökéletesen működik, hanem hús-vér emberek döntései állnak mögötte, olyan hús-vér embereké, akik olykor hibáznak és rossz döntéseket hoznak. Ezért kell a piacokat folyamatosan szabályozni, hogy a folyamatok mindig társadalmilag felelős módon működjenek. Ehelyett a fidesz most privatizálja az autópályákat (is). A jobboldal liberális, a baloldal szociális.

Tipikus ostoba jobber vagy, akit megcáfolnak, és vagy gerinctelenül gyáva vagy ezt belátni, vagy tényleg olyan hülye vagy, hogy fel sem fogod, hogy meg vagy cáfolva. Nagy történelmi eredményként írod le, hogy kétszer egymást követő alkalommal bejutott a válogatott a 24 közé. És komolyan nem látod ennek a nevetségességét, miközben annak idején az aranyéremre esélyes csapataink voltak. Ráadásul akkora patkány vagy, hogy még szégyenérzet sincs benned, miután szanaszét lettél megcáfolva. Németországot felhoznod is jókora öngól volt. Leírtam, megérveltem, miért. Régóta árnyéka önmagának a német válogatott. Te pedig gyáva patkány módjára elkezdesz mellébeszélni, és féreg módjára olyat írsz másról, ami pontosan rád illik.

Ha meg vagy cáfolva, vagy ismerd el (nem kell feltétlenül nyilvánosan), vagy maradj csendben.

2021. szept. 5. 01:14
 13/29 Sindelar ***** válasza:
81%
Én is ezt akartam írni, hogy mekkora önellentmondás, hogy a németekkel példálózik, miközben a németek már régóta gyengélkednek. Már az előző vb-n is csúnyán leégtek, a spanyol fiaskóról meg nem is beszélve. De nincs értelme vitatkozni olyannal, akiről leperegnek a tények. Ezek itt mind tények. Hogy nevezheti ezt bárki hazugságnak, amikor ezek egyszerűen puszta tények? Az viszont tanulságos, hogy képmutató módon mindig azok kérik ki maguknak leginkább a személyeskedést, akik maguk is személyeskednek. Ezt már régóta megfigyeltem az ehhez hasonló 'vitakultúrájú' embereknél.
2021. szept. 5. 01:35
 14/29 A kérdező kommentje:

13 És nem csak a német válogatott volt gyatra példa. A franciák és a portugálok is elvéreztek, rögtön a csoportkör után, már a 16 között. Erre sem tudott érdemben reagálni. Ehelyett csak mellébeszélt, ráadásul olyasmikről, amik nem cáfolták meg az általam leírtakat. Azt írja, összegyűjtötték a kijutáshoz szükséges pontokat. És? Ez egyik fent említett tényt sem cáfolja. Senki nem írta, hogy nem jutottak ki. A tény az, hogy már a 24 között tökutolsóként elvéreztek, ráadásul egy olyan csoportban, amelynek a továbbjutói rögtön a következő körben kipottyantak. Cáfolni meg nem tudott, csak vinnyogott is mellébeszélve.

De a 11-es komment 3-4. bekezdésében még be is vallja, hogy semmit nem tudott érdemben reagálni az általam leírtakra, de annyi becsület már nem volt benne, hogy ezt el is ismerje, úgyhogy egy-egy bullshiteléssel próbálta meg pótolni az érvelés hiányát.

2021. szept. 5. 02:20
 15/29 anonim ***** válasza:
0%

#14!

Lássuk a legújabb hazugságaidat! Csak előbb egy kis kitérő!

#13! Neked fogalmad sincs, hogy mi az a személyeskedés. Amúgy te éppen ezt teszed, hiszen érdemben nem szóltál hozzá, csak a személyemet támadod.

OK, a németekkel próbáltál, de az úgy hülyeség, ahogy vagytok. Akkor kezdjünk ezzel!

Tehát a németek baromi gyengék, hiszen a legutóbbi VB-n is gyengén szerepeltek. Nem érzitek az ellentmondást, hogy egy VB-re kijutott csapatot neveztek sz@rnak?

Ez az önellentmondás! :D

Szólok, hogy az általatok lefikázott Franciaország a 2, Portugális az 5. és Németország a 12. a FIFA világranglistán. (Anglia a 4.)

A német válogatott a 7. legerősebb európai nemzeti 11.

Előadod, hogy te követed a dolgokat és értesz a sporthoz és én persze hülye vagyok ehhez is. De azt már minden ovis tudja, hogy sportban sosem szabad megítélni egy csapat teljesítményét egyetlen meccs alapján. Aki ilyet tesz, annak nulla fogalma van a sportról. És te éppen ezt tetted a csoportellenfeleinkkel!

"Erre sem tudott érdemben reagálni."

Ez megint csak egy ordas nagy ferdítés.

Te nem reagáltál érdemben semmire sem, csak mellébeszéltél és lehülyéztél. Az fentiekre is ezt fogod reagálni. Kifejtettem, hogy miért nem reagáltam a többire:

"De a 11-es komment 3-4. bekezdésében még be is vallja, hogy semmit nem tudott érdemben reagálni az általam leírtakra,"

Semmi ilyet nem írtam. Hazudsz!

Ha ugyanazokat a hülyeségeket ismételgeted, azok nem válnak ténnyé. OK, tudom, hogy az érvelésed alapja, hogy a te gondolataid tények és ezek nem kívánnak bizonyítást és természetüknél fogva megcáfolhatatlanok, de ilyen nincs.

Semmit sem cáfoltál, csak elismételgetted a ténynek tartott hibás következtetéseidet. (OK, valójában szó nincs itt következtetésről, hiszen csak annyi ok-okozati kapcsolat van nálad, hogy Orbán támogatja a focit (is), akkor a magyar játékosok bénák. Az nem zavar téged, hogy a kettő között semmi kapcsolat nincs, de egy igazi Orbán-fóbiás az ilyen apróságokon nem akad fenn. :D

Mivel eddig egyetlen megjegyzésemre sem reagáltál érdemben, ezért nem érdekel a válaszod, nem követem tovább a témát.

2021. szept. 5. 03:57
 16/29 A kérdező kommentje:

Engedd el, nem megy ez neked. Nem értesz a focihoz.

"Tehát a németek baromi gyengék, hiszen a legutóbbi VB-n is gyengén szerepeltek. Nem érzitek az ellentmondást, hogy egy VB-re kijutott csapatot neveztek sz@rnak?"

A VB-re sok gyenge, középszerű csapat kijut. 32 csapatos a VB. Erősnek nevezni egy olyan csapatot, ami még a legjobb 16 közé sem jut be, jókora dilettantizmus. Ne erőltesd, nem megy ez neked.

A FIFA-ranglista senkit nem érdekel. 1986-ban is lobogtatták Nagy Antalék, hogy hol vannak a ranglistán, a végkifejletet ismerjük (azaz mi, te valószínűleg nem). Már Sunyi bácsi kalaptaktikája idején sem ért egy rakás ürüléket sem a FIFA-ranglistán való rugózás. Németország is kitörölhette a tomporát a 7. hellyel a ranglistán, amikor a gyakorlatban a nyolcaddöntőben elvéreztek.

"sosem szabad megítélni egy csapat teljesítményét egyetlen meccs alapján."

Nem egy meccs alapján ítéltem meg őket, hanem az EB-n való teljesítményük alapján. Ami nem egy meccs. A németek ráadásul már a 2018-as VB óta csetlenek-botlanak. Te milyen egy meccsről beszélsz? Legalább próbálnád meg értelmezni, amit mondanak neked. Nem megy neked még az értő olvasás sem.

Itt te nem voltál képes érdemben reagálni semmire sem, csak írogattak a hazugságaidat. A felvizezett, 24 csapatos EB-re jutott ki a válogatott. Ez egy tény. Egy olyan csoportban lett tökutolsó a válogatott, amelyben egy olyan csapat sem volt, ami a következő lécsőfokot megugrotta volna. Ez is tény. Orbánék ezt a fost ajnározzák. Ez is tény. Semmit nem tudtál cáfolni, csak folyamatosan mellébeszéltél, és hülyeségeket írogattál. Semmi köze nem volt a firkálmányaidnak azokhoz a tényekhez, amiket leszögeztem. Azt írtad, kijutottak az EB-re. Igen. Mikor írtam ennek az ellenkezőjét? Nem azt írtam, hogy nem jutottak ki. Olvastad el figyelmesen, amit írnak neked, vagy ha nem megy az értő olvasás, maradj csendben.

Értem én, hogy a jobboldalon nem divat az értő olvasás, azért megpróbálhattad volna. Nem ment neked, mert buta vagy.

2021. szept. 5. 04:27
 17/29 anonim ***** válasza:
86%
Csak szólok, hogy a németeknek már új szövetségi kapitányuk van, tele vannak elég jó játékosokkal, szóval szerintem hamarosan visszatérnek a legnagyobbak közé.
2021. szept. 5. 11:05
 18/29 A kérdező kommentje:
17 Egyetértek, nem maradnak sokáig mélyponton, ki fognak onnan jönni. Löw utolsó éveiben viszont durván mélyponton voltak, így arra hivatkozni, hogy a németek milyen erősek voltak, esztelenség. Durván leszakadtak egy időre az élmezőnytől, a 2018-as VB-n a 32 között kiestek, Anglia simán kiütötte őket, Spanyolországtól 6-0-ra kaptak ki. Ezekben az években erősen szenvedtek.
2021. szept. 5. 11:14
 19/29 anonim ***** válasza:
80%

te jó isten mi megy itt, eskü siralmas az a vergődés, amit te leművelsz kérdező

tipikus baloldali vagy , aki azt hiszi, hogy Orbán a megrontója mindennek, ha te ekkora szakértő vagy, akkor jobb lenne, ha nem itt fröcsögtetnéd a nyáladat, hanem elvégeznél a focival kapcsolatos végzettségeket, és elhelyezkedni benne, és kereshetnéd fel a nagyobbnál nagyobb ifjú tehetségeket

a teljesítménynek nemsok köze van, ahoz, hogy mennyi pénzt ölnek bele a fociba, attól, hogy megépült az új aréna az még nem jelent sikereket, ilyen a felhozatal, többre nemvagyunk képesek

igen, tökutolsók lettünk az EB-n, de szégyenkezni nem kell, hiszen harcban voltunk a világ legjobb játékosai ellen, és, aki magyarnak vallja magát az igenis büszke erre, eltekintve, attól, hogy nemsikerült a továbbjutás, annak, aki emiatt szégyenkezik, az valóban nagy ostoba

az meg egy másik dolog, hogy régebben sokkal sikeresebbek voltunk, de ezt nemlehet mindig fentartani, ez egy másik generáció, akik erre képesek, és ennyi van bennük valószínüleg

kérdező, szerintem, vedd be a kiírt xanaxot, és ülljél le magadnak, mert túlzásba viszed az agresszivitást, egy normális szót nemtudtál szólni eddig a többi válaszolóhoz

ha ilyen emberek vannak a baloldalon, akkor inkább 100 évig fidesz

RIA RIA HUNGÁRIA

2021. szept. 6. 11:30
 20/29 A kérdező kommentje:

Na, egy újabb hülye jobber jött leégetni magát. Amihez megvan a jogod, mindenkinek megvan a joga hülyének lenni. A gond az, hogy a magadfajta hülye jobberek tették tönkre a magyar futballt (is). Akik mindig minden problémát a szőnyeg alá söpörtek, akik mindig minden kritikát ostoba, agyhalott módon nemzetellenes támadásnak vizionáltak, miközben pont az a nemzetellenes tétlenség és semmittevés, amit ők művelnek, ide juttatva a magyar labdarúgást (is).

Ne aggódj, nem minden ember ilyen agyatlan kretén, mint te. Takarodni fogtok, illetve a gazdáid. A tragikomikus az, hogy te úgy nyalod a tomporukat, hogy ebből neked semmiféle előnyöd nem származik. Tipikus szervilis hülyejobber jobbágy.

A stadionokról még csak szót sem említettem. A szerény eredmények ostoba ajnározásáról írtam, és a tény, hogy az albánok elleni vereség után képes voltál ezt a hányadékot ideírni, még nevetségesebbé teszi a szolgalelkű jobbágy fejedet.

Nem Orbán a megrontója mindennek, ő csak kihasználja az olyan buta és naiv emberek naivitását, mint a tiéd. Akik azt hiszik, hogy a melldöngetéssel bármi megváltozik, pont erről írtam fentebb, és pont alá is támasztottad. Eközben a tömegsportot teljesen leépítettétek, enélkül az akadémiák sem érnek sokat, csak a sport elszigetelődését "eredményezik".

"ilyen a felhozatal, többre nemvagyunk képesek"

Ez a legnagyobb hazugság. A felhozatal olyan lesz, amilyenné képezzük. De amíg az ilyen seggnyalonc jobberjobágyok esztlenkednek a labdarúgás terén is, amíg az üres melldöngetéssel és rigmusokkal akarják helyettesíteni a tömegsportot és a minőségi képzést, addig sosem lesz áttörés.

Tehát hiába játszod az agyad (helyét), pont a hozzád hasonló csürhe miatt tart ott a magyar labdarúgás, ahol.

2021. szept. 6. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!