Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Várható volt hogy kikapunk az...

Várható volt hogy kikapunk az Angoloktól 4-0 ra vagy ilyen vereségre senki nem számított?

Figyelt kérdés
Én döntetlenre tippeltem a meccs előtt.Aki kérdezte,mindenkinek azt mondtam szerintem 1-1 lesz az eredmény.A 0-4 eredményen meglepődtem.

2021. szept. 3. 11:19
A kérdező szavazást indított:
Várható volt hogy 4 góllal kikapunk
Gondoltam hogy kikapunk,de kevesebb gólra számítottam
Azt hittem megverjük az Angolokat
Döntetlenre tippeltem
Ez a 0-4 Nem is rossz,azt hittem több góllal kikapunk
25 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus modern focis top 10 vs top 50 FIFA ranglistás meccs volt.

Amíg döntetlen az eredmény, addig az esélytelenebb csapat megnehezíti az esélyes életét, aztán próbál kontrákban megfutni, meg pontrúgásokat kialakítani. Ha beesik a gól, és muszáj kinyílni, akkor meg kijön a különbség. Ha a 60. perc előtt jön a gól, akkor csúnya tud lenni, ha később jön/nem jön/végigmegy egy kontra, akkor jöhet egy szoros meccs/meglepetés eredmény.

Sajna benn volt ez a 3-4 gól reálisan.

2021. szept. 3. 11:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

És mi alapján számítottál döntetlenre?

Most azért mert egy EB-n sikerült a franciák és a bajorok ellen egy ikszet kicsikarni, és utolsóként estünk ki a csoportból amiből mindegyik csapat amúgy idő előtt vérzett el később, még nem fogunk automatikusan minden nagycsapat ellen minimum 1 pontot elhozni

A két válogatott összeegyeztethetetlen.

Az egyik tele van 100 milliókra beárazott sztárokkal a premier ligából, gyakorlatilag szinte minden poszton többet ér egyetlen játékosuk mint nálunk a keret. Az első 20-25 percben szó szerint nem tudtuk a labdát kihozni a térfelünkről. Gyakrolatilag nem bírtuk őket letámadni, ellenben az ő pressingjük nem igen ízlett. Hemzsegett az egész meccs a szinte folyamatosan magyar egyéni hibáktól. Kecskés sorozatosan adta el a labdát ha nagy nehezen sikerült hátul megszerezni, az az 1-2 harmatos megindulás meg rendre elhalt Bollán.

De mit is várunk? Az angolok kb: Man. City, Man. Utd, Tottenham, Chelsea jétkosokból állnak. A legerősebb bajnokság top csapatainak húzó embereiből. Míg a legnagyobb szám a 3 fős Lipcsei különítmény, na nem mintha nem lett volna a Dominik totál vakon 90 percig. Rajtuk kívül van Osijek, DAC, Nyizsnyij Novgorod (lol), Vidi játékos. A 2 keret nem egyeztethető össze.

Nem a 4:0 a baj, hanem az hogy ezt úgy sikerült elérni, ahogy. Impotens, ötlettelen, hulladék "védekezéssel". Kellemetlen úgy kapni 4et, hogy 90 percig bekkeltek a kapunak szegezve. Kicsit a régebbi időkre emlékeztet.

Albánia ellen is borzasztó nehéz lesz, ez a Kecskés + Bolla jobboldalt tragikusan szar.

Én alapvetően angol győzelmet vártam, élőben 1.8ért sikerült is elcsípni. Mondjuk azt nem hittem hogy 45 perc alatt négyet rámolnak be.

Ebből is látszik hogy a néha napján leikszelés egy nagyobb csapattal semmit nem jelent, egyszerűen kifogtunk 2 jó meccset. Gondolom nem kell magyarázni, hogy ha 10x játszuk le a franciák elleni meccset akkor ott is lettek volna pofonok.

Ugyanakkor nem kötelező az angolokat ütni vágni, ha VB-re akarsz menni. Ott volt a lengyel meccs amit szépen elcsesztek a fiúk. Itt van még az albán, meg a másik lengyel meccs. Meglátjuk mi lesz. De ez a tegnapi förtelem nagyon kevés lesz, az albánok elkapták a fonalat, szívós keretük van. Lengyeleket meg ezzel a játékkal esélytelen lesz verni

2021. szept. 3. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Orbán seregétől ez már egy jó teljesítmény.
2021. szept. 3. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Magyarok nem tudnak focizni. Falábú banda.
2021. szept. 3. 12:13
 5/5 anonim ***** válasza:
68%

Én döntetlent gondoltam,ez nagyon meglepett, mert hazai pályán nem lehet így kikapni.Szerintem itt az alapokról kéne mindent elkezdeni a kiválasztástól,a

játékosok kifejlesztésétől,azok menedzseléséig,hogy nekünk is legyen végre nagy európai elit klubban játszó játékosunk,mert az továbbra sincs.

2021. szept. 3. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!