Amiatt miért nem lázadozik senki, hogy az EB-t nyomják lefele mindenki torkán?
Bezzeg, mikor a másság a téma több helyen, akkor megy a sírás-rívás, hogy mindenkire rá van erőltetve a téma...
Most ez ugyanez. Sőt, durvábban. Engem speciel hidegen hagy, erre TV-ben, rádióban, interneten, mindenhol ez megy. A Telenor is képes volt átírni a nevét TelenoRiaRia-ra... Agyam eldobom.
Szóval, ez miért nem zavar senkit?
A meccseket több milliárd ember nézi élőben egy világtornán míg a ratyifelvonulásaidat senki. A kettő nem összeegyeztethető tevékenység.
Így jobb?
NE is mondd. Itt lakom a Stadionnál.
Valahol mázlija van az országnak, hogy OV nem balettrajongó. Képzeld, ha mindenkinek tudnia kellene spárgázni!!! Azt nem lehet csak úgy imitálni, mint a focit!
Durva, hogy azt hiszitek, hogy én is az vagyok, pedig nem. Egyszerűen érdekel.
Egyébként meg miért kell ítélkezni mások felett? :D Szerintem az ő dolguk, nem lesz olcsóbb a kenyér, ha elítéled a másikat, azért, mert kit szeret. Én nézetemben mindenki egyenlő.
A másik meg. Oké, elfogadom (bár szerintem Puskással sajnos meghalt a magyar foci). De akkor se kelljen már mindennek erről szólnia... Mást sem látok facebookon, pedig nem követek foci oldalakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!