Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Amiatt miért nem lázadozik...

Amiatt miért nem lázadozik senki, hogy az EB-t nyomják lefele mindenki torkán?

Figyelt kérdés

Bezzeg, mikor a másság a téma több helyen, akkor megy a sírás-rívás, hogy mindenkire rá van erőltetve a téma...

Most ez ugyanez. Sőt, durvábban. Engem speciel hidegen hagy, erre TV-ben, rádióban, interneten, mindenhol ez megy. A Telenor is képes volt átírni a nevét TelenoRiaRia-ra... Agyam eldobom.

Szóval, ez miért nem zavar senkit?

2021. jún. 15. 17:34
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Pont ilyen affinitásúnak tudom elképzelni a "FoCiDruKkErEkEt", mint te. :D És ezt nem pozitív értelemben értem. ;)
2021. jún. 15. 17:42
 2/25 anonim ***** válasza:
28%

A meccseket több milliárd ember nézi élőben egy világtornán míg a ratyifelvonulásaidat senki. A kettő nem összeegyeztethető tevékenység.

Így jobb?

2021. jún. 15. 17:44
 3/25 A kérdező kommentje:
Ja, nézzük a túlfizetett, botlábú, beképzelt "focistáinkat". Azaz nézitek. "Ratyi" meg max. te vagy, ilyen felfogással.
2021. jún. 15. 17:45
 4/25 anonim ***** válasza:
29%
Két külön dolog az egyik egy veled születet dolog, amit hiába mondogattok attól még sima mezei parasztok maradtok. A másik viszont 11 ember és az őket támogató team teljesítménye, ami miatt lehet őket tisztelni, vagy nem. De ugyan ez van az olimpiánál is ott is sok magyar cég, vagy magyarországi kirendeltsége szurkol a Magyaroknak.
2021. jún. 15. 17:53
 5/25 anonim ***** válasza:
70%

NE is mondd. Itt lakom a Stadionnál.

Valahol mázlija van az országnak, hogy OV nem balettrajongó. Képzeld, ha mindenkinek tudnia kellene spárgázni!!! Azt nem lehet csak úgy imitálni, mint a focit!

2021. jún. 15. 17:54
 6/25 A kérdező kommentje:

Durva, hogy azt hiszitek, hogy én is az vagyok, pedig nem. Egyszerűen érdekel.

Egyébként meg miért kell ítélkezni mások felett? :D Szerintem az ő dolguk, nem lesz olcsóbb a kenyér, ha elítéled a másikat, azért, mert kit szeret. Én nézetemben mindenki egyenlő.

A másik meg. Oké, elfogadom (bár szerintem Puskással sajnos meghalt a magyar foci). De akkor se kelljen már mindennek erről szólnia... Mást sem látok facebookon, pedig nem követek foci oldalakat.

2021. jún. 15. 17:54
 7/25 A kérdező kommentje:
#6 Ez a válasz tetszett. :D
2021. jún. 15. 17:55
 8/25 anonim ***** válasza:
55%
Jó látni, hogy a magyar csapat ennyit fejel, legalább használják a fejüket. Mondjuk ha két egyjegyű számot kéne összeadni, már komoly gond lenne a fejhasználattal.
2021. jún. 15. 18:27
 9/25 A kérdező kommentje:
#8 Igen, sajnos én is hallottam olyat, hogy a nagy focista írni, olvasni sem tudott. Nagyon szomorú, hogy ezek keresnek többet mindenkinél...
2021. jún. 15. 18:32
 10/25 anonim ***** válasza:
61%
Kétszer elaludtam az első 45 perc alatt, annyira izgalmas volt néhány botlábú bohócot nézni, ahogy egy labdát kergetnek. Az lehet szerintem a gond, hogy felső korlátja van, hogy mekkora értelmi szintnek kell lenni ahhoz, hogy ezt a sportot élvezni lehessen.
2021. jún. 15. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!