Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Amiatt miért nem lázadozik...

Amiatt miért nem lázadozik senki, hogy az EB-t nyomják lefele mindenki torkán?

Figyelt kérdés

Bezzeg, mikor a másság a téma több helyen, akkor megy a sírás-rívás, hogy mindenkire rá van erőltetve a téma...

Most ez ugyanez. Sőt, durvábban. Engem speciel hidegen hagy, erre TV-ben, rádióban, interneten, mindenhol ez megy. A Telenor is képes volt átírni a nevét TelenoRiaRia-ra... Agyam eldobom.

Szóval, ez miért nem zavar senkit?

2021. jún. 15. 17:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Egyszerűen kiakasztó, hogy nem tudom lefrissíteni úgy a pofakönyv hírfolyamom, hogy ne a focival legyen tele.. 😂😂
2021. jún. 15. 19:13
 12/25 anonim ***** válasza:
32%
Egyszerűen kiakasztó, hogy nem tudom lefrissíteni úgy a pofakönyv hírfolyamom, hogy ne a cégek szivárványos logóival legyen tele.
2021. jún. 15. 21:22
 13/25 A kérdező kommentje:
Hát, valahogy mégsem ugyanaz. Most kb. 15 perc görgetés alatt jó, ha bedob 2-3 olyan posztot, ami valóban érdekel. Többi foci... de még most is, mikor már rég vége. Vicc.
2021. jún. 15. 21:27
 14/25 A kérdező kommentje:

És mindemellett ezen posztok némelyikben megmutatkozik, hogy mennyire értelmesek is a magyar "szurkolók". Lásd: [link]

Szép. :)

2021. jún. 15. 21:30
 15/25 anonim ***** válasza:
66%

Hát igen eb 4 évente van, és addig fog tartani a posztolás míg bent vagyunk, de a pirde és a szivárvány marketing az egy hónapon keresztül tart minden évben. És mégegyszer leírom, az egyik tiszteletre méltó mert képviselik hazánkat, míg a másik az egyénnel születet dolog, ami csak rá tartozik és senki másra, és nem kell róla posztolni.

De gondolom az olimpiáról is ugyan ez a véleményed.

2021. jún. 15. 21:41
 16/25 anonim ***** válasza:
48%
#14 Ez meg nem csak ránk jellemző, Angol, Ukrán, Lengyel, Román, Szlovák stb ugyan úgy jelen van.
2021. jún. 15. 21:44
 17/25 A kérdező kommentje:

Tiszteletre méltó, képviseli hazánkat... 😂😂😂 Egyik kijelentés sem állja meg a helyét, ha a magyar fociról van szó.

Sőt, kicsit szégyellem is, hogy magyar vagyok (lásd a fenti képet). Elképesztő, mik vannak.

2021. jún. 15. 21:46
 18/25 A kérdező kommentje:
#16 Ja, ha valaki hülye, akkor az okot ad rá, hogy mi is azok legyünk? Vagy ezzel kibújhatunk az alól, hogy mennyire is gáz, amit művelünk hisz.. "Há' azok is csinálják, akkó' mibajod?" Ok, ma is tanultam valamit. :D
2021. jún. 15. 21:47
 19/25 anonim ***** válasza:
72%

Kiálltak, harcoltak, és becsülettel vesztetek a címvédővel szemben, portugálok jobbak voltak mint mi, ez a sport, öt évvel ezelőtt 3-3 lett az eredmény. De miért baj, hogy kint vagyunk egy eb-n?

Egyáltalán nem ad rá okot, de ez nem is most történt meg először, lényegében minden meccsen csinálja egy két ember. Prideon meg félmeztelen emberek, gyalázzák a nemzeti, és vallási jelképeket, szóval minden meleg ilyen?

2021. jún. 15. 22:02
 20/25 anonim ***** válasza:
53%

Ez a legjobb a fideszesekben és a focirajongókban is:

Ha véletlenül nyer a csapat, akkor hatalmas királyok vagyunk, és a milliárdok jó helyre mentek

Ha veszítünk, akkor sincs baj, mert kikaptunk, de mindig van valami kifogás, hogy miért érte meg ezt a sok pénzt focira áldozni

A botlábú selejt focisták tökéletesen reprezentálják az átlagmagyart: Ignoráns, lusta, haszontalan.

2021. jún. 15. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!