Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Szoboszlaival kiegészülő...

A Szoboszlaival kiegészülő magyar válogatottnak idehaza lehetnek-e esélyei az angolok ellen?

Figyelt kérdés
Ez talán a jelenlegi legerősebbnek tűnő magyar kezdőtizenegy.

2021. szept. 2. 19:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
vagy ennyit engedünk nekik..
2021. szept. 2. 21:35
 12/23 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell sietniük. Akár ki is kaphatnak ma, akkor is simán csoportelsők lesznek.
2021. szept. 2. 21:35
 13/23 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként szerintem Sallaiban hamarabb megvan, hogy sztár lesz mint ebben a Szoboszlaiban.

Nem értem mit sztárolnak benne mikor egy normális labda kihozatalra nem képes.

Sallai Rolandnak nem sok labdaérintése volt, de ami volt abban benne volt a gyorsaság, a kreativitás és a pontosság.

2021. szept. 2. 21:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
utolso igazat adok, szoboszlai nagyon botlábú most a meccsen
2021. szept. 2. 22:10
 15/23 A kérdező kommentje:

Hát nagy zakó ez,akárhogy is van.A 9.kommentest sajálom,én sem gondoltam volna...olyan ciki már ez az egész.

Kár ezzel foglalkozni,csak felidegesítem magam,a stadionokba fektetett milliárdok önmagában semmit nem érnek a magyar focinak,igaz nem is arról szólnak.

2021. szept. 3. 07:10
 16/23 anonim ***** válasza:
93%
#9 Most az egyszer nekünk, károgóknak lett igazunk.
2021. szept. 3. 07:37
 17/23 A kérdező kommentje:
Ja,az a baj hogy ez az egész sportág nagyon kevés örömet okoz a szurkolóknak.Siralmas...nem is tudom hol kéne kezdeni.
2021. szept. 3. 07:48
 18/23 anonim ***** válasza:
72%
nem
2021. szept. 3. 08:48
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A kis tetkós belőtt sérós szoboszlai jó vakon volt tegnap xdddd látszik ha nem találja egy egyszer jól a labdát 20ról, akkor momentuma nincs a meccsen sajnos
2021. szept. 3. 09:06
 20/23 anonim ***** válasza:
33%

Hagyjad már ezt a Szoboszlaizást.

Ha Ronaldo elé leteszed a labdát 20-30 méterre a kaputól megnéznén hányszor rúgja be. Talán ha van 10 próbálkozása akkor egyszer-kétszer beakad neki.

Ennyiből Szoboszlai is ilyen statisztikával jönne ki.

Csak sokan ezeknek a játékosoknak a legjobb pillanatait nézik vissza youtubeon, aztán istenítik, hogy az elmúlt 10 évből összegyűjtöttek róla 10 szabadrúgás gólt, közbe ha megnéz egy portugál meccset ahol játszik Ronaldo, ugyanazt látná nagyobb részben mint most Szoboszlaitól... Ha sikerül helyzetbe hozniuk akkor sikeres, de magától Ronaldo se nagyon kerül helyzetbe.

2021. szept. 3. 13:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!