Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Várjátok már a csütörtöki...

Várjátok már a csütörtöki kijózanitó pofont?

Figyelt kérdés

Hátha végre észhez tér a sok futball szurkoló.

NAgy ahype , de én ünnepelni fogok , mert kikapuk ez 100% és így van jól tudjuk hola helyünk. Ünnepelni fogok ha kettővel nyernek az angolok 2 üveggel iszunk ha hárommal táncolunk és üvöltünk egész este. 1 gólnál csal ünnepléslesz amoylan jól van megcsináltuk. Végre felébrednek a fideszesek is. kevesebb pénz fociba több marad nekünk.

Bónusz mixen megrakjuk a 0-1 0-1 0-3 és 0-4-et is. VAlamelyik csak összejön. Aztán ünneplünk.

2021. aug. 29. 20:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
MIndegy úgyis kikapnak. ezt még megnézem. unalmas már hogy midnenhonnan csak foci foci meg válogatott..
2021. aug. 29. 21:48
 12/21 A kérdező kommentje:
ha nyernek még jobban fog ömleni . szerencsére erre nincs esély most.
2021. aug. 29. 21:52
 13/21 anonim ***** válasza:
91%

Figyu, látom nem vagy otthon a témában.

A magyar válogatott minimális pénzbe kerül az államnak. Amiről az ellenzéki politika beszél, pénzpumpálás néven, annak gyakorlatilag alig van köze a válogatott szerepléséhez. A legjobb válogatott játékosaink külföldön nevelkedtek. Ez a magyar államnak nem került pénzbe. Továbbá jelenleg külföldön játszanak, kint kapják a fizetésüket, ez sem kerül pénzbe az államnak. Válogatott meccsek után nem jár magas prémium, de ez éves szinten kiadásból alig kimutatható. Ami sok pénz visz el az a klubfutball, mesterséges kisvárosi, falusi NB1-es csapatok létrehozása szurkolói bázis nélkül, külföldi zsoldosokkal, utánpótlás (nem)nevelés, szellemi tőke hiánya a fociban. Erről már van értelme diskurzust folytatni, hogy hova mennyi pénz megy el, milyen eredménnyel. De ehhez a válogatottnak nem sok köze van.

Attól, hogy kikapunk egy erősebb csapattól senki nem józanodik ki, mert nincs miből kijózanodni. Az andorrai zakó(2017) esetében már beszélhetünk ilyenekről, de amint látod neked attól nem lett sokkal több pénzed.

2021. aug. 29. 21:57
 14/21 A kérdező kommentje:

"Attól, hogy kikapunk egy erősebb csapattól senki nem józanodik ki, mert nincs miből kijózanodni"

"Megb@sszuk Angliát" "Reszkess Anglia" mik ezek a posztok mostanában akkor?

2021. aug. 29. 22:08
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Elmondta a szövetségi kapitány is külön, hogy egy döntetlen is szenzáció lenne. Ha valaki nem ismerné a két csapat játékosainak értékét. Az, hogy vannak ilyen emberek, akiknek a realitás érzékük a nullához konvergál, nem jelenti azt, hogy a normálisabbak is így gondolják. A Reszkess Anglia-ban semmi különös nincs, senki nem szeret defenzív, mélyen védekező csapatok ellen játszani. A szurkolói érzelemvilág más kicsit.

Amikor x-eltünk a franciák ellen, akkor úgy fogalmaztak, hogy "nyertünk 1-1-re". Költői túlzásnak hívjuk az ilyesmit. Nekünk ez felért egy győzelemmel.

2021. aug. 29. 22:31
 16/21 anonim ***** válasza:
86%
Annyira unod a focis témát akkor miért kérdezel arról? Autista barátocskám
2021. aug. 30. 07:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

„Várjátok már a csütörtöki kijózanitó pofont?”

Még szép... angoloknak jó nagy a szájuk, hogy majdnem megvolt az EB. Most jól helyre lesznek téve, hogy még az is szerencse volt nekik, hogy a csoportkörből továbbment ez a lélektelen személyiségzavaros banda. 3-0 sima nekünk 😎

2021. aug. 30. 09:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek a kérdéseinek a kérdéseiben kérdések vannak.
2021. aug. 30. 14:15
 19/21 anonim ***** válasza:
Kérdező: Te a saját családod ellen is ennyire drukkolsz?
2021. aug. 30. 15:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Csak trollkodik. Én is írtam ki ilyen kérdéseket de csak azért mert ha kiírtam, hogy kikapunk akkor szinte mindig nyertünk és valójában örültem a magyar győzelemnek, csak itt megjátszottam.
2021. aug. 31. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!