Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez, hogy lehetne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, hogy lehetne ezeket a fiúkat kijózanítani?

Figyelt kérdés

Szóval az van hogy annyiszor hallok meg látok és tapasztalok is olyat hogy sok fiú mond ilyeneket istenem de megbántam, annyira hülye voltam, elba*sztam, egy álomnőt hagytam elveszni, egy főnyereménnyel lehettem volna, meg ilyenek.

Van az a mondás is hogy csak akkor tanulsz meg értékelni igazán valakit ha elveszted. Ez nagyon igaz. Addig míg ott van nekik a nő addig nem nagyon értékelik és talán természetesnek veszik hogy ő van, elkényelmesednek amikor már megszerezték aztán elvárják hogy küzdjenek is értük meg menjenek utánuk. Aztán meg ha betelik a pohár és elmegy az a lány végleg, akkor kezd el nagyon hiányozni nekik. De fiúk ez miért van? Mondjátok már el nekem mert nem vágom, nem tudom követni a gondolatmenetet

Van egy lány aki bejön megtetszik meg minden és meg akarnád ismerni, de jó nő meg minden, aztán közeledsz felé viszonozza megismered megszerzed, aztán elkezdesz tőle távolodni meg belenyugszol a helyzetbe mert stabilan érzed ott van neked. Menjen utánad akármi van, nyalja végig a padlót előtted míg te jó ha rámosolyogsz? Ez most így mi..

Azt tudni kell hogy ha úgy tényleg megfogod azt a lány és eléred hogy beléd szeressen akkor ő tényleg akarni fog téged nagyon. Ha az érzés kialakul benne akkor ő nem hagyja azt egyhamar. Tenni akar ő is annak érdekében hogy ez működjön és nem akarja hagyni hogy abbamaradjon. De mindenhez két ember kell, ha csak ő lesz az a végén aki tesz akkor elfárad. Ha te nem teszel semmit akkor veled nem lehet mit kezdeni és ez tényleg el fog veszni. Ha a nő mindent megtesz te meg semmit akkor magadba nézz mert minden a te hibád.

Aztán jöttök ezzel hogy elba*sztam de hülye voltam, már nem tudom visszakapni, életem nője lehetett volna, meg minden. De ezt miért nem ismeritek fel időben ? Miért az kell hozzá hogy lelépjen a lány? Sok olyan helyzet van amikor tanácstalan az a lány és nem tudja mit csináljon hogy működjön minden, ő nagyon akar téged és tesz de egyszer belefárad. Ha ennyire töketlen vagy hogy ezt nem veszed észre akkor tényleg magad hibáztasd.. Van idő mikor egy ölelésednek is örülne, de ha eljön az hogy nincs értelme akkor hidd el annyira elege lesz hogy hallani se akar rólad többet és ha szóba jössz csak szemet forgat. És ez mind miattad. Hiába jössz rá idővel hogy elrontottad a dolgokat ha már késő lesz. Hiába mennél a vonat után ha már elment.

Nem tudom ki olvassa ezt de nézzetek kicsit magatokba ha volt ilyen veletek.

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy valamivel nem lehetne azt eredményezni a fiúkban hogy abban a jelen pillanatban míg ideális, értékeljék aki mellettük van? Sehogy nem lehet meghozni az eszüket? Hiába bánják meg ha már késő lesz. Akkor már semmit nem tehetnek. Főleg ha látják másik pali mellett boldogan nevetve mosolyogva, sokan akkor józanodnak ki és végük lesz tőle. Rájönnek mennyire fontos nekik az a lány és mindent megtennének hogy visszacsinálják az egészet de már nem lehet.

És most én is ilyesmi helyzetben vagyok egyébként, nem is az első. Egy két fiúval tényleg nem tudok mit kezdeni hiába próbáltam akárhogy. Adok jeleket, közeledek, keresem, próbálom előre mozdítani a dolgokat de semmi, nem csak rajtam múlna. Ha nem lehet velük mit kezdeni akkor nekünk nagyon az jön le hogy nem érdeklünk titeket és előbb utóbb eljön az hogy továbbállunk. Olyankor mikor vannak ezek és benne vagyunk a helyzetbe, beszélünk ezekről másokkal és ahogy kinéznek a dolgok mindenki azt tanácsolja hagyjad nem érdekled stb. Mert ez kívülről így néz ki. Nem láthatunk a fejetekbe hogy mi van ha nem mutatjátok ki mit akartok. Amikor aztán később jön meg az eszetek és bánjátok az egészet akkor lehet már minket nem fogtok érdekelni.. Ezt kéne megelőzni. Lehet akkor még ők se ismerik fel magukban hogy szeretnék azt a lányt és igazából mindennél többet jelent. Csak később fogják fel mit éreznek, sok ilyen van. Van egy ilyen mondás hogy a szíved olyan dolgokat is tud, amit az agyad nem tud megmagyarázni.

Szerintem jó ha ezen elgondolkodnának a fiúk mert lehet tényleg így veszítik el álmaik nőjét aki mindenhogy tökéletes és bármit megtett volna értük. Időben ismerd fel és tedd boldoggá.

18/l

2021. márc. 9. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Én egy ilyen nőt "ba..zam" el akiért sokáig sopánkodtam, de ma már le sem szarom :D nem mindig a férfi tehet róla, ha a nőnek nem tetszik valami...
2021. márc. 9. 11:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Én most nem erről a részéről beszélek..

Remélem vannak akik megértik a lényeget

2021. márc. 9. 11:49
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Könyörgöm valaki mondja el mi van röviden ide írva
2021. márc. 9. 11:51
 4/9 A kérdező kommentje:
3as lapozz tovább nyugodtan jobb lesz🥴
2021. márc. 9. 11:56
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Az a baj, hogy az emberek (a nők is) nem hűségesek. Amint jön egy, aki külsőre jobb, lelépnek. Aztán kiderül, hogy lehet, hogy külsőre jobb, de amúgy elviselhetetlen. De akkor már késő. Erre szoktam mondani, hogy örülni kéne annak ami van és nem akarni. De az ember csak akar, aztán utólag okoskodik, de akkor már késő. Azt kéne megtanulni, hogy örüljünk annak ami van és ne akarjunk.
2021. márc. 9. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
45%
Ha arra gondolsz hogy csalódsz a fiúkban mert azt hiszed hogy olyanok vagyunk egész életünkben mint az ismerkedős fázisban, akkor el kell szomorítsalak.
2021. márc. 9. 12:00
 7/9 A kérdező kommentje:

6os, nem értetted meg te sem a lényeget

De mit is vártam amúgy😂

2021. márc. 9. 12:13
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Tényleg nem tudjuk mit vártál
2021. márc. 9. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Teljesen jó amiket leírtál.

Én is ilyen fiú voltam, azóta már megbecsülöm azokat, akikkel ismerkedem.

Amikor a lánnyal voltam, valahogy nem éreztem át a fontosságát. A hibái erősek lettek, nyaggatott, a nyakamon volt, vágytam igazából arra, hogy szünetet tartsunk. Túl sok volt nekem. Aztán meg szakítás után láttam, mennyire jó volt, mennyire ignoráltam és mennyire vágyott a szeretetemre.

De!...

Még több idő elteltével, már úgy látom, jó hogy szakítottunk. Amíg együtt voltunk, nem véletlen nem szerettem igazán, tényleg leterhelt és gyerekes volt számomra, érzelmileg túltelített a saját érzelmi világával. Szóval, szerintem ez csak az érzelmek játéka, az illúziója, hogy amikor elvesztem, akkor csak a jót látom bele, de amíg velem van, akkor a rosszat élem meg. Ha jó a kapcsolat, szerintem élvezném és nem hagynám el magamat csak úgy, érezném folyton, hogy meg akarom őt tartani.

Ennél a lánynál sokszor volt, hogy örültem amikor elbúcsúztunk egy találka után, mert már sok volt, és magamra akartam figyelni. Mégis beleéltem magam a hülye szerepbe, hogy de hiányzik nekem, ő a legtökéletesebb lány.

Most már sokkal türelmesebb lettem a lányokkal és figyelmesebb.

2021. márc. 9. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!