Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ennyi volt a Fradi?

Ennyi volt a Fradi?

Figyelt kérdés

Mintha Rebrov távozása óta valahogy nem lenne az igazi ez a csapat. Emlékszem amikor tavaly néztem a selejtezőket és a BL csoport meccseket, valami hihetetlen fegyelmezett volt az egész keret, nagyon stabil volt a védelem.

Ehhez képest amit tegnap leműveltek, az valami elképesztő volt. Ennyire fegyelmezetlen, trehány védelemmel + folyamatos kapushibákkal még jó hogy a Zalgirisen átvergődtünk.

A másik dolog pedig, hogy Rebrov-nál az igazolásokat is azért ennél jobbnak éreztem egy fokkal. Gyakorlatilag most is azok húzzák a csapatot, akiket ő hozott még ide.

2021. aug. 19. 06:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyes érzelmeim vannak mind a tegnapi meccsről, mind a A Fradiról

Ez a tegnapi meccs egy hektikus valami volt, egy kaotikus káosz.

Lehetne persze jönni azzal, hogy miért engedi az UEFA ezen a szinten a műfüvet. Lehetne mutogatni, hogy lépett be Young boys játékos is a tizinél.

De tetszik vagy sem, egy 98 perces meccsen 73 !! percet játszottunk emberelőnyben. És úgy kaptunk kettőt még, miközben értelmezhető támadásunk a meccs utolsó harmadát leszámítva nem is igazán volt. Nem nagyon értettem pl, hogy mi volt ez a folyamatos beívelgetés úgy 25 percen keresztül a második félidőben. Nagyjából a 15. kifejelt labda után azért illene érzékelni, hogy nem működik ez. Amint elkezdték kapura vinni a labdát, laposan beadni, passzolgatni sokat javult a játék képe, csak ezt nem a 80. percben kellett volna elkezdeni.

Sajnos nagyon nehéz lesz a visszavágó. Persze nincs két egyforma meccs, de aki ellen egy emberelőnyt ennyire látványosan nem tudsz kihasználni, az ellen iszonyú nehéz lesz a visszavágó.

De hát sajnos a BL főtáblához valljuk be egy young boys meg mégsem olyan elképesztően nagy falat, ha ennyire nem vagy partiba velük akkor lehet, hogy nincs is keresnivalód a BL-ben?

Rebrovval konzisztens volt a teljesítmény, én is fegyelmezettebnek éreztem azt a csapatot. Mondjuk valljuk be minőségi igazolást nem tudtak leakasztani abból a 14 millióból amit kaptak a Bl csoportkörbe való jutásért. Nem azt mondom hogy akiket hoztak azok kula kategória, de abból a pénzből ez kevés.

Abban reménykedhetünk hogy EL-ben talán egy elfogadható csoportot fogunk ki, és talán gyűjtünk pontokat is, az is plusz lóvé. De önmagában az a 3,5 milla sajnos nagyon sovány lesz ami a csoportért jár

2021. aug. 19. 07:08
 2/8 anonim válasza:
100%

8 éves korom óta Fradista vagyok (43 leszek nemsokára)...

Komolyan mondom, hogy a tegnapi meccs nekem addig tartott amíg Uzuni nem hagyta ki a tizit. Utána még megnéztem a VAR-os döntést és láthattuk, hogy gyakorlatilag tök mindegy, hogy ki rúgta volna, akkor is elvették volna, mert a rúgás pillanata előtt már ha jól emléxem "Lájduni" okosan bent tartózkodott a boxban... REMEK! (ILYEN SZINTEN MEKKORA HIBA? Szerintem ez már IFI-ben is cziki)

Én mondjuk Dinit annyira nem hibáztatnám, persze ő sem volt tökéletes, de a védelem sem támogatta annyira a góloknál... (Mondjuk jó lenne ha nem vonalkapus lenne, de hát ő már szerintem ilyen marad)

Nagyon jól írja ReactioN az egyes hozzászólásban, csak annyit tennék hozzá, hogy azért új edző, új szokások. Bele kell még rázódni a teljesen más rendszerbe. Illetve azt se felejtsük el, hogy tavaly csak 1 meccset kellett megnyerni amíg szembe nem jött a Molde!

Nekem amúgy annyira Rebrov focija nem tetszett. El kell ismerni, hatékony védekező foci volt, de ennyi. Állítólag Stöger a támadó focit szereti, most majd meg lehet mutatni hazai környezetben! :)

Én is azt mondom, hogy az EL-ben kell minnél tovább pörögni, mert lehet laóvéban nem olyan jó, de koefficiens pontyokban nem sokkal marad el a BL-től!

Nézzétek meg:

[link]

2021. aug. 19. 07:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki ismerte Stöger munkásságát, az tudta, hogy defenzív edző. Egyébként ez a Young Boys jó csapat, sokkal erősebb, mint a Slavia volt. Én attól féltem, hogy minimum 3 góllal kap ki a Fradi, de csak eggyel kaptak, így ez nekem meglepi volt. A visszavágón az elmúlt évek legnagyobb taktikai alakítása kell és meg lesz a továbbjutás. De egyébként az EL se rossz, ha olyan sorsolást kapunk, akár a tavaszt is meg lehetne élni.
2021. aug. 19. 12:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A Fradi nem BL csapat, az EL csoportkörre volt inkább mindig esély Rebrov alatt is.

Venni kellene még minőségibb játékosokat, ha akarnak valamit, mert ez nem elég.

Bele kellene még pumpálni a csapatba 30-50 millió eurót és akkor lehetne BL csoportkör az alapelvárás.

Sokan hőbörögnek, hogy ömlik a pénz a fociba, csak az a baj, hogy ezek a pénzek nemzetközi szinten vicc pénzek.

Manapság már mindenki megtanult focizni, minden környező országnak van a régióban egy Fradihoz hasonló vagy annál erősebb csapata, amelyek évek óta játszanak csoportkört.

2021. aug. 19. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hiába lenne 30-50 millió még benne, ezen a szinten annyira kiélezett a helyzet, hogy egymás után két BL főtábla egy Fradi szintű csapatnak lehetetlen dolog. A sokkal erősebb Slavia-Dinamo Zágráb-Crevna Zvezda-Olympiacos szintű csapatoknak sem egyszerű, sőt nekik se igazán sikerült, egy-két kivételtől eltekintve. Gyanítom, hogy egy Shaktar Donyecknek vagy egy Dinamo Kijevnek sem sikerülne minden évben BL csoportkörbe jutnia, ha 4 párharcot kellene megvívnia valamelyiküknek. Sőt, egy belga, török vagy osztrák aktuális bajnoknak (Salzburg) sem. Úgyhogy, ha így nézzük, a mostani Fradi nagyon is jól teljesít. Ezért lenne rohadtul fontos, hogyha a Fradi mögé valamelyik magyar klub felzárkózna, és mondjuk a Fradi az EL-BL között liftezne, míg a második csapatunk folyamatosan ott lenne az EKL-ben, mert akkor folyamat nőne a koefficiens száma a magyar bajnokságnak, ezáltal kevesebb kört kellene menni a selejtezőben, vagy esetleg 2 csapatunk mehetne a BL-be. Persze ehhez hosszú évek kellenének, és rohadtul sok pénz, és még akkor sem lenne sosem fix a BL csoportkör. Meg kell nézni a régió többi csapatánál mi a tendencia, mert sok a hasonlóság. Akik itt most nagy elánnal kritizálják a Fradit, nézzék meg, hogy Crvena Zvezda, Slavia Praha vagy egy Dinamo Zágráb milyen időközönként jut be a BL főtáblára.

2021. aug. 19. 23:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Sokat nem segítene szerintem az, hogy ha évek múlva esetleg azt mondanák, hogy a legelső körben nem kell játszania a Fradinak, tekintettel arra, hogy azokon eddig is továbbment simán.

Itt a 3. illetve a 4. körrel van inkább a gond, azt meg mindig is le kell játszani a Fradinak, ha az ésszerűség keretein belül maradunk

A Fradi egyébként nem BL csapat, sok köze nincs hozzá. Tavaly sikerül bevergődni, de mindenki tudja hogy egy Celtic ellen kizúgtak volna ha lett volna visszavágó. Inkább egy EL csapat, ott is fenntartásokkal.

BL playoff idén: Monaci, Shakhtar, Salzburg, Dinamo Zágráb, Sheriff Tiraspol, Benfica, PSV, Young Boys. Azért értékeljük gondolom, hogy a Fradi már ez alatt van egy szinttel.

2021. aug. 21. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:

A 3. és 4. kör már senkinek sem könnyű. A Fradinál sokkal erősebb csapatoknak sem sikerül minden évben túljutni. Ez egy tendencia a BL-ben, hogy egy ilyen szintű csapat, mint a Fradi, 3-4-5 évente jut be a BL-be, nem minden évben. Az a Celtic már igen gyenge volt. Abban a szezonban simán lemaradt a Rangerstől, és az Európa Ligában is csúfosan felsült, azt a Celticet itthon is elverte volna a Fradi. A Dinamo Zágráb ellen lett volna nagyon necces egy zágrábi visszavágó.

2021. aug. 21. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez a Stöger, egy vicc. Remèlem, nem sokáig fogja idegesíteni a Ferencváros szurkolóit.
2021. dec. 12. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!