Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Jövő héten BL sorsolás (csopor...

Jövő héten BL sorsolás (csoportkör)! Már csak a playoff van hátra! Kik fognak szerintetek bejutni a BL selejtezőből?

Figyelt kérdés

Valószínűsíthető kalapok (helyezések alapján), 1. kalap: Chelsea (BL), Villarreal (EL), Atlético Madrid (La Liga), Man City (PL), Inter (Serie A), Bayern (Bundesliga), Lille OSC (Ligue 1), Zenit (Orosz PL)

2. kalap: Real Madrid, Milan, Man Utd, RB Leipzig, PSG, Sporting, Ajax, Liverpool

3. kalap: Chelsea, Barcelona, Juventus, Sevilla, Atalanta, Dortmund, Besiktas, Dinamo Kijev

4. kalap: Wolfsburg, Porto, Club Brugge, selejtezős csapatok

2021. aug. 17. 16:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az UEFA egy maffia szervezet, te is tudod. Még egy hülye kalapot se tudnak összállítani normálisan. Két éve: Lipcse megy harmadik kalapba, a Lille második a Ligue 1-ben, meg a negyedikbe...
2021. aug. 18. 16:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, hogy TÖKMINDEGY A BAJNOKI HELYEZÉS, NEM AZ ALAPJÁN OSZTJÁK BE A KALAPOKAT.

[link]

2021. aug. 18. 16:29
 13/13 A kérdező kommentje:
Megértettem, tudom, elég volt!!!
2021. aug. 18. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!