Jövő héten BL sorsolás (csoportkör)! Már csak a playoff van hátra! Kik fognak szerintetek bejutni a BL selejtezőből?
Valószínűsíthető kalapok (helyezések alapján), 1. kalap: Chelsea (BL), Villarreal (EL), Atlético Madrid (La Liga), Man City (PL), Inter (Serie A), Bayern (Bundesliga), Lille OSC (Ligue 1), Zenit (Orosz PL)
2. kalap: Real Madrid, Milan, Man Utd, RB Leipzig, PSG, Sporting, Ajax, Liverpool
3. kalap: Chelsea, Barcelona, Juventus, Sevilla, Atalanta, Dortmund, Besiktas, Dinamo Kijev
4. kalap: Wolfsburg, Porto, Club Brugge, selejtezős csapatok
Fradi, Zagreb, Ludogorets, Monaco, PSV, Salzburg szerintem be fog jutni.
Amúgy a Zenit biztos nem lesz első kalapban
AS Monaco, Salzburg, Dinamo Zagreb, Ferencvárosi TC, PSV Eindhoven, Malmö FC
Ezek fognak bejutni.
Köszi a válaszokat!
1. kommentelő: a Zenit benne lesz az 1. kalapban minden bizonnyal, mert orosz bajnok, és azok már régóta 1. kalaposok.
Úgy látom, a Malmö-Ludogorec a legkérdésesebb, én mondjuk a Sheriff Tiraspol-nak is szurkolok, végül is moldovai csapat izgalmasabb lenne a BL-ben, mint a Dinamo Zagreb.
A Zenit biztos nem lesz első kalapos, mert a portugál bajnokság jobb a koefficiensekben, mint az orosz liga. A portugálok 3 csapatot, az oroszok csak kettőt indíthattak el. A Milan már fixen 4. kalapos lesz pl, ez már eldőlt.
Szerintem a Sheriff, PSV, Salzburg, Shaktar, Young Boys és a Malmö fog bejutni a BL-be. A Young Boys erősebb, mint a Slavia, otthon nagyon komoly támadófutballt képesek játszani, félő, hogy nagy arányú vereséget fog szenvedni a Fradi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!