Milyen eredményt ér el az Arsenal a 2010/2011-es szezonban?
Figyelt kérdés
Úgy vélem, hogy ha Fabregas és Van Persie megtalálja a régi formáját, és a csapatot elkerülik a szokásos sérülések 1. helyet elérhetjük a bajnokságban. BL már húzósabb lesz, de elődöntőt minimum elvárom a csapattól. Vélemények?2010. aug. 29. 16:28
1/7 anonim válasza:
Mivel a rajongójuk vagyok, elvárom a csapattól a szép eredményeket.;P
Fabregas még nem talált magára a nyaralás után, de hamarosan ez is megtörténik. RvP meg elég sérülékeny.... de ha beindul a gólgyártás, nagyok az esélyek.
De most nőtt az esélyes csapatok száma.
Mind1, én bizakodó vagyok.:)
GO Gunners!
2/7 anonim válasza:
szerintem az arsenal gyenge.wenger tul sokat var el a fiataloktol.folyamatosan kellene beepiteni a fiatalokat akarcsak a barcelona eseteben is.ott is busquets pedro pique lassan jottek be kezdonek nem eroltetett kezdok voltak.be kell erjen az arsenal es akkor sok sikert erhet el angliaban mint europaban is.
4/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de folyamatosan vannak beépítve a fiatalok... és az erőnlétükkel egyáltalán nincs gond, az egyetlen gond az, hogy sérülékenyebbek talán mint az idősebb társaik. Elég fontos tényező az is, hogy a többi bajnoksággal ellentétben az EPL-ben nincs téli szünet, és van, hogy egy héten 3-4 meccset is játszanak a játékosok, mivel a csapatoknak 4 fronton is helyt kell állniuk.
2010. aug. 29. 17:53
5/7 anonim válasza:
Hát nekem most az igazi játékost az Arsenalban Walcott jelképezi merthát ő nagyon kirobbanó teljesítményt nyújtott eddig:D
6/7 anonim válasza:
17 53 as
biztos nem jatszanak 3-4 mecset hetente hanem maximum 2-ot.
ha jol tudom 3 vagy 4 nap piheno kell legyen 2 meccs kozott.
es szerintem 2 meccs nem a vilag.csak azt nem tom hogy harom nap alatt hogy nem pihenheti ki egy jatekos magat
7/7 A kérdező kommentje:
Az lehetséges, hogy a néggyel túloztam, de több olyan hét is lesz mikor egy héten 3 mérkőzést játszanak, még téli szünetben is... és elég nehéz kipihenni azt, mikor lemennek reggel a pályára, és estefelé érnek haza az edzésről... bár ezt te biztos pontosan tudod, mindennap átéled.. nem mindegy, hogy egy csapat pihenhet 1-2 napot vagy 2-3 hetet, ráadásul így a felkészülésre is több idő jut a többi bajnokságban lévő csapatoknak
2010. aug. 30. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!