Ki nyeri a BL-t? 2010-2011
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 10:56
2/15 anonim válasza:
szerintem most nem a barca nyeri!
esetleg TOttenham vagy milan
3/15 anonim válasza:
Sztem a Barca nyeri.. Méghogy a Real 4-0 re veri a Barcát:D Most kapott egy ötöst a Real remélem tudsz róla Xd
4/15 anonim válasza:
WTF félreolvastam ekkora barmot mint én bocs előző voltam XDDD
5/15 anonim válasza:
hagyátok már ezt a barcát meg reált- egyiket még 2 évvel ezelőtt a MU a másikat meg a LYON verte.
sztárolt majmok
7/15 anonim válasza:
Tippem:
Elődöntők:
Barcelona-Manchester Untd. 2-1
Manchester Untd.-Barcelona 2-1 (11esekkel a Manchester)
-
Tottenham-Sahtar Doneck 1-1
Sahtar Doneck-Tottenham 2-1
Döntő:
Sahtar Doneck-Manchester Untd. 1-1 (11esekkel a Sahtar nyer)
9/15 anonim válasza:
"hagyátok már ezt a barcát meg reált- egyiket még 2 évvel ezelőtt a MU a másikat meg a LYON verte.
sztárolt majmok"
Igen? xD Ezért verte két éve 2-0-ra a Barca a MU-t? Sztem sürgősen nézz utána annak amit mondtál...
10/15 anonim válasza:
Bízom benne, hogy a Valencia.
Csak azt sajnálom, hogy pont a Schalke került az útjukba, akinek viszont Raul miatt is szurkolok egy kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!