Ma a Fradi is megalázkodik követve a Felcsút és a Fehérvár példáját, szerintetek hány nullra kapnak ki?
Nem eladott meccs volt. A cseh kapus hatalmas hibázott, a 11-est meg az rúg, aki helyzeteket alakít ki és szabálytalankodnak vele szemben. Kellett a szerencse is, de jól is játszottak. Persze nyilvánvaló a minőségbeli különbség a két csapat között.
Az idegenlégiós-maszlagod meg hülyeség. Ma már mindenütt van egy csomó légiós. Nézd meg példáula Basel keretét a svájci bajnokságból, ez egy aktuális példa, mert tegnap játszottak az Újpesttel. Alig van svájci játékosuk, rengeteg légiósuk van, de ez sok más helyen így van, kisebb kluboknál is.
A Fehérvár sajnos az utóbbi években ingadozik. Tavaly megfogtak egy topligás francia klubot, előtte a Vaduz kiverte őket, most meg megint egy csapat jelentette a kaland végét sajnos. A Puskásnál kicsi a nemzetközi tapasztalat, szerintem betojtak és benyeltek gyorsan 3 gólt.
Nem tudom amúgy hogy lehet valaki ilyen, hogy a saját nemzetének a csapata ellen drukkol. Én nem szeretem például az Újpestet, de akkor se azon izgulok, hogy mikor verik ki őket.
2-0 lett a fradinak. De ennél patkányabb kérdést nem nagyon láttam még az oldalon. Miért örülnél neki, ha 4-5 gólt kapna idehaza a Slaviától egy magyar csapat? Ez kb. olyan amikor az idióták a franciáknak szurkoltak az EB-n.
Üdv, egy újpesti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!