Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nagy bravúr lenne, ha a Fradi...

Nagy bravúr lenne, ha a Fradi valahogyan továbbjutna a Slavia Praha ellen? Fejlődött a magyar klubfoci az utóbbi években?

Figyelt kérdés

Én az EB-szereplések ellenére nem vagyok biztos benne, hogy fejlődött a magyar foci. Abban, hogy kijutottunk az EB-re az a 24 csapatosra való bővítés miatt is van.

Ugyan szerepelt Europa-liga illetve BL- csoportkörben magyar csapat, én mégsem mondanám, hogy egyértelműen jobb a klubfoci, az hogy a rendesen pénzelt Fehérvár kikapott az Ararattól, még a háború súlytotta örmények is legyőznek...

Szurkolok a fradinak, de a Transfermarkt szerint a Slavia jóval erősebb, mint ahogy tavaly a Dinamo Zagreb is papíron jobb csapat volt.

Ja és előtte még a litván bajnokot is meg kellene oldani valahogy.

Kiváncsi vagyok Péter Stögerre.

2021. júl. 19. 16:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%

Slavia Praha gyengébb mint a Celtic volt, és kb egy szinten van a Dinamo Zagreb-el.

Sikerülhet.

2021. júl. 19. 22:11
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem sok köze van az Eb szereplésnek a Fradihoz, mivel a Fradiban alig van már magyar xD A kapus Dibusz, pl. pályára sem lépett az EB-n, Lovrencsics igen, de ő meg már a Hajduk Splithez igazolt a Fraditól. Először a Zalgiris Vilniuson kell túljutni, az se lesz könnyű, ráadásul, most már nem 1 meccsen dől el, mint tavaly, hanem 2 mérkőzéses oda-vissza párharc van, szóval elég necces, a Slavia Praha kb. a cseh válogatott gerincét adja, akik az EB-n, a negyeddöntőig meneteltek.
2021. júl. 20. 14:08
 3/14 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem elhasal a Fradi már ma.

Nem igazán érzem most bennük azt a tüzet amit tavaly képviseltek.

2021. júl. 20. 17:08
 4/14 A kérdező kommentje:

#3-as!

A kétgólos előny elhasalásnak számít?

2021. júl. 20. 22:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Amin csodálkoztam, az az hogy az Osztrák Bundesliga a 10. legerősebb bajnokság az UEFA rangsorban és ennek megfelelőben 2 csapata is indulhat a BL selejtezőben. Kiváncsi vagyok, hogy tovább tud-e menni a Rapid Wien a Sparta Praha ellen.
2021. júl. 21. 18:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 Mindenesetre egy Rapid továbbjutás jó mix lehetne.

Egyébként jól játszott a Fradi, ilyen játékkal lesz keresni valójuk a Slavia ellen.

2021. júl. 21. 18:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Ja és ezek szerint, akár 2 cseh csapat is lehet a bajnokok ligájában, azért ez se semmi.
2021. júl. 21. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
De tudtommal ha ezen a 3 körön túl vagyunk még van egy BL playoff amit egy még erősebb csapat ellen kell vívni, nem?
2021. júl. 21. 19:40
 9/14 A kérdező kommentje:

#8-as!

Igen öszessen 4 kör van, azért bravúr lenne, ha megint sikerülne a csoportkör.

2021. júl. 21. 21:09
 10/14 A kérdező kommentje:
2021. aug. 4. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!