Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Nagy bravúr lenne, ha a Fradi...

Nagy bravúr lenne, ha a Fradi valahogyan továbbjutna a Slavia Praha ellen? Fejlődött a magyar klubfoci az utóbbi években?

Figyelt kérdés

Én az EB-szereplések ellenére nem vagyok biztos benne, hogy fejlődött a magyar foci. Abban, hogy kijutottunk az EB-re az a 24 csapatosra való bővítés miatt is van.

Ugyan szerepelt Europa-liga illetve BL- csoportkörben magyar csapat, én mégsem mondanám, hogy egyértelműen jobb a klubfoci, az hogy a rendesen pénzelt Fehérvár kikapott az Ararattól, még a háború súlytotta örmények is legyőznek...

Szurkolok a fradinak, de a Transfermarkt szerint a Slavia jóval erősebb, mint ahogy tavaly a Dinamo Zagreb is papíron jobb csapat volt.

Ja és előtte még a litván bajnokot is meg kellene oldani valahogy.

Kiváncsi vagyok Péter Stögerre.

2021. júl. 19. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%
A Fradi mindenkit legyőz
2021. aug. 4. 23:02
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá Fradi!
2021. aug. 5. 21:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Na továbbjutottunk! Már csak a Young Boys van hátra ami gyenngébb mint a slavia
2021. aug. 12. 13:30
 14/14 anonim ***** válasza:
80%

#13 Ilyen játékkal nem nagyon számolhatunk így.

Azért illene 10 másodpercnél tovább megtartani a labdát. A Young Boysnak már lesznek kiváló befejező csatárai.

2021. aug. 12. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!