Milyen olaszok?
Mi nyertük meg. Hiszen piros-fehér-zöld szalagot kapott a kupa is.
Egyértelműen rossz helyre címezték.
Maga a térdepelés engem sem zavar, hanem az amiért térdepelnek az már annál inkább. Egy többszörösen elitélt, kábítószeres bűnöző emlékének a tiszteletére térdepelnek? Ne szórakozzunk már.
Franciaországban lefejeztek az utcán egy ártatlan, törvénytisztelő tanárt, egy katolikus templomban megöltek egy katolikus papot, és még lehetne sorolni hogy milyen bűntetteket követtek el csak elmúlt évben. Az ő emlékeinek a tiszteletére ki térdelt le? Ezek a történések nem érdekesek és nem érdemelnek ennyi figyelmet és tiszteletet? Amúgy ide sorolható az LMBTQ propaganda is, semmi köze a focihoz vagy a sporthoz mégis még itt is erőltetik.
Másik dolog hogy az angolok otthon játszottak ami alapból nekik óriási előny volt. Az hogy kb. a 118. percben cserélt az angol szövetségi kapitány 2 embert mert úgy gondolta a 11-eseket ők majd jobban fogják rúgni ebben nagyon tévedett, mindkét csere kihagyta a 11-est. Gera jól mondta lelkileg, mentálisan nem tud felkészülni és ráhangolódni erre a nyomásra 2-3 perc alatt az ember. A 3. kihagyott utolsó angol 11-est meg a 19 vagy 20 éves néger gyerek hagyta ki, nem tudom a nevét, de csodáltam is hogy egy ennyire rutintalan játékosra bizák a továbbjutás lehetőségét, őt hozzák ilyen helyzetbe és őt helyezik ekkora lelki nyomás alá. Ez is nagy hiba volt, ezek miatt veszített végül Anglia.
Saka a neve az utolsó rúgónak. Az Arsenal nagy reménysége. Az angolok már sokkal hamarabb elbukták ezt a meccset. Beálltak a saját kapujuk elé, borítékolható volt, hogy ebből az olaszok gólt szereznek. Ennyire unalmasan játszó angol válogatottat, ennyire nulla kockázatot vállaló csapatot rég láttam tőlük. A modern futball fejlődik, ez már nem 2016, nem elég bemákolni pár meccset, mint a portugáloknak, focizni is kellene. Remélem a nagyképű angolok visszaszállnak a földre, mert nagyon flegmák voltak az egész EB-n.
Az LMBTQ-s cuccok engem hidegen hagy. Sokkal nagyobb problémai vannak ennek az országnak, nem a nyugatiak marhaságaival kellene foglalkozni. A Fudan egyetem, az autópályamutyi, meg a közpénzek magánvállalkozóknak való kiszervezése sokkal nagyobb gondok, amik érintik is a magyarokat, mint az "elembétéqúiipszilonzézsé" meg a tököm tudja milyen szarok, amitől retteg a NER......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!