Az EB döntőt tutira megnyeri valamelyik csapat?
Tehát itt nem lehet döntetlen a vége, ugye?:D
Csak mert tippmixen mindketto csapat nyeresere 2,5 felett van a szorzo, es mivel addig megy ameddig valamelyik csapat nem nyer, igy tuti a nyeresi esely. Jol gondolom?:D
Tippmixpro-n így tudsz fogadni a meccsre:
Hazai | Döntetlen | Vendég
Ez a három kimenetel a rendes játékidőre vonatkozik, tehát 90 perc + 5-7 perc hosszabbítás.
Ha a rendes játékidő döntetlen akkor 2x15 perc hosszabbítás következik, amennyiben ez is döntetlen, akkor 11-es párbajban dől el a hogy melyik csapat fog nyerni.
Tippmixpro-n tehát tudsz a rendes játékidőre fogadni, ez esetben döntetlen is simán elképzelhető, illetve tudsz a teljes mérkőzésre fogadni a "ki nyeri" opcióval, ahol nincs döntetlen.
Viszont ha már így leírtam leírom azt hogy én mire fogadtam (nagyon esélyesnek tartom):
- Pontos végeredmény 1:1
- Szögletszám ugyanannyi
- Büntetőlapok száma kevesebb mint 3,5
Ez így összesen 216-os odds.
Viszont számomra a legbiztosabb ez:
- Angol szöglethendikep +1,5
- Vendégcsapat (Anglia) kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést: NEM
Vagy itt egy harmadik lehetőség:
- Olaszország szögleteinek száma 3-4
- Gólszám kevesebb mint 2,5
0:0 vagy 1:1 végeredményt várok, az első félidőben nem hiszem hogy lesz gól, ha lesz is akkor 30. perc és a félidő vége között és maximum 1.
Viszont amennyiben születik gól a másik csapat biztosan ki fog tudni egyenlíteni. Elképzelhető a 2:2 is akár, de valószínűtlennek tartom, egy megfontolt, lassú játékot fogunk látni.
Mivel az első mérkőzés óta követem és fogadok az EB meccsekre, így elmondhatom hogy Anglia a lehető legkönnyebb utat kapta a döntőbe, vagy fogalmazhatnék úgy is hogy bemasíroztak a döntőbe, míg az olaszok megküzdöttek azért hogy itt lehessenek.
Ez a meccs leginkább az Olasz - Spanyol meccsre fog hasonlítani, viszont az angolok nem fognak 60%-nál nagyobb labdabirtoklást elérni. Ez pedig azt fogja jelenteni hogy a szögletek száma nagyjából azonos lesz, én 3-3 vagy 4-4 esetleg 3-4 vagy 4-5 szögletre számítok. Ha nem egyenlően alakul a szögletek száma, akkor Angliának lesz több szöglete.
Valószínűnek tartok egy 43%-os olasz és 57%-os angol labdabirtoklást. Ha így alakul sárga lapok tekintetében 3-nál több biztosan nem lesz, de két sárga lapon is már csodálkoznék. A holland bíró pedig szintén az alacsony büntetőlapszámnak fog kedvezni.
A 2. félidőben elképzelhető hogy mindkét csapat fog gólt szerezni, viszont ha nem döntetlen lesz a rendes játékidő végeredménye, abban az esetben a következő mentő fogadást is érdemes megtenni:
- (1.félidő/2.félidő - Mindkét csapat szerez gólt) Nem / Igen
- Büntetőlap-szám Kevesebb, mint 3,5
- Anglia +0,5 (Szöglet hendikep)
Odds: 13,81
(Ez utóbbit viszont csak annyival ajánlom megrakni amennyi visszahozza a teljes tét árát).
Talán ez a legbiztosabb lehetőség:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!