Hol tudom nézni a külföldi labdarúgás meccseket?
Megnézed melyik bajnokságban vannak, rájuk keresel a neten és ki lesz írva. PSG a francia 1. osztály (Ligue 1) egyik csapata, augusztus 8-tól kezdődik a bajnoksága ( [link]
A Chelsea az angol 1. osztály (Premier League) csapata, ami augusztus 13-tól kezdődik ( [link] A Chelsea következő nap fog játszani, 14-én. Vannak felkészülési, nyári barátságos mérkőzései, azaz előszezonja is a kluboknak, az angolokét itt látod: [link]
Emellett majd ha felmész például az eredmenyek.com-ra, vagy akár csak beírod a csapat nevét a google-be, kiírja mik a következő meccsei, hánykor, miket játszott, stb..
A Premier League most a Spíler TV-n van, neten meg külföldi csatornákon is tudod nézni. Pár Chelsea-s anyagot vissza tudsz nézni itt: [link]
A francia liga a Digisport csatornáin megy, ismétléseket is szoktak adni a nyár folyamán. Neten szintén tudod külföldi csatornákon nézni majd, stream formájában, ha nincs Digid vagy nem ott akarod.
Neten pontosan hol lehet megnézni? Már próbáltam megkeresni többször is, de soha nem jártam sikerrel.
Melyik külföldi csatornák adják a meccseiket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!