Szerintetek lehet ebből a magyar válogatottból "valami"?
Nekem szimpatikusabbak ezek a srácok mint a korábbiak, helytálltak 2 nagycsapat ellen egymás után. El tudjátok képzelni, hogy következő eb-n esetleg elérjenek egy komolyabb eredményt? Mondjuk egy negyeddőntő vagy akár elődöntő?
Illetve egyénileg el tudjátok képzelni, hogy komolyabb csapatok is felfigyeltek a játékosainkra?
Igen, mert már egy Észak-Macedóniában is normálisabb az utánpótlás.
Egyszer hallottam egy interjút Váczi Zoltánnal, aki egyszer megnézett egy utánpótlás edzést, tizen pár éves gyerekekkel, és azt mondta, hogy a legrosszabb az, hogy a gyerekekkel megutáltatják a focit. A legfontosabb az lenne, hogy először a gyerekek szeressenek focizni, de barom edzőkkel nem lehet ezt elérni.
19 év alatti játékos csak akkor igazolhat külföldre, ha 10x70 percet lejátszott a felnőtt bajnokságban. Vagyis eligazolhat, csak akkor a csapata bukja a TAO pénzeket. Így szinte nulla az esélye annak, hogy egy tehetséges kamasz még időben kijusson külföldre. A magyar csapatok azt sem vállalják, hogy a tehetséges játékosok pályára kerüljenek, illetve a TAO pénzektől sem akarnak elesni. Ennek még most nem lesz jele, de majd 5-10 év múlva meg lesz a böjtje.
Azért az ilyen hozzáállás is túlzás. Mint mindenben, itt is csak a végletekben gondolkodik néhány Nber.
24:
Pedig nem gondolkodik végletekben. Konkrétan a foci klubok nem tudják saját magukat fenntartani. Nem, még a Fradi se, majd minden évben karácsonyi ajándékként a Szerencsejáték Zrt pénzt ad a Fradinak, hogy ne legyen instant csőd. Orbitálisan nagy pénzek mozognak, abból a pénzből kb. fix Európa ligásaknak kellene lennie a Fradinak és a Vidinek.
Nem értem, #18-at miért pontoztátok le. Valóban a lefújáskori állapotnak van csak jelentősége. Hiába vezet A csapat a 10. percben 15:0-ra, ha a végeredmény 16:15 B javára.
Egy hónap múlva mindenki csak arra emlékszik, hogy csoport utolsók lettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!