Szerintetek lehet ebből a magyar válogatottból "valami"?
Nekem szimpatikusabbak ezek a srácok mint a korábbiak, helytálltak 2 nagycsapat ellen egymás után. El tudjátok képzelni, hogy következő eb-n esetleg elérjenek egy komolyabb eredményt? Mondjuk egy negyeddőntő vagy akár elődöntő?
Illetve egyénileg el tudjátok képzelni, hogy komolyabb csapatok is felfigyeltek a játékosainkra?
Ezek a játékosok alapvetően azért küzdöttek oroszlánként, hogy felfigyeljen rájuk komolyabb csapatok is.
Mert magyar szemmel ugyan ugyan óriási dolog az, hogy 50 millió forintig adómentes a jövedelmük - pláne, hogy sok embernek annyi bruttója sincs mint amennyi adót nem kell megfizetniük -, de azért mindenki egy pénzes szerződésért teper.
De a motivációjuk nem számít. A lényeg, hogy élvezhető, jó játékot produkáljanak..
Mindazonáltal a mexikói vébére kijutott, vagy az 5 évvel ezelőtti csapatba is belevizionálták , hogy itt az új aranycsapat, aztán mégsem.
Valóban.
Nem is értem miért az 50 milla maradt meg bennem.
Kérdező
Az EB-n láthattunk 3 olyan mérkőzést ami végig nagyon jó volt, amin a magyar csapat nem szégyenteljesen szerepelt, hanem ahol az ellenfélnek az utolsó percig tepernie kellett a sikerért. A szurkolói tábor hangulata mutatja meg egyértelműen hogy ez a magyar csapat már lett "valami". A döntetlent hatalmas ováció övezte és a szurkolók ünnepelték a csapatot a stadionban is. Mert jó volt a meccs.
Nem győztünk, ez még előttünk van, de a játék, ami a lényeg, az nagyon jó volt.
Kérdező, amikor a 16 éves kislányom, akit életében nem érdekelt a foci, az végig izgulja, drukkolja a meccset, amikor reggel a kollégáim sorra azzal lépnek be a folyosóról, hogy "Hajrá magyarok, szuper volt a meccs!", akkor nekem, aki szintén nem szereti a focit, teljesen egyértelmű, hogy a magyar csapatból már lett "valami".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!