Nah ki mit vágott a földhöz a mai meccs után?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 23:35
11/24 anonim válasza:
Off :#1: Összetört a képernyője vagy mi történt?
Témahoz kapcsolódva: Nekem a 70.perctől kezdve gyomorgörcsöm volt, szóval még picit jobb is volt hogy vége lett, nálam semmi kár nem keletkezett, max néhány szidás hangzott el a németekkel szemben:)))
12/24 anonim válasza:
Semmit, a magyar "válogatott" nem ér annyit, hogy idegeskedjek miattuk.
14/24 anonim válasza:
4-es én lány vagyok nem lehetek meleg
16/24 anonim válasza:
a meccs megmozulása . M szurkoló a szivárványos karszalagot viselö kapusnak az elsö gól után. Mi van te fasszop.óóóóóó. és szájról olvashatóan leadták minden tvben:Djó meccs volt remélem a németek végigverik az össszes csapatot. esélye se volt a válogatottnak de kiálltak a világ el végre. orbán meg elmehet a fas.zba . reméljük az egészségügybe is ekkora pénzeket fognak tolni innentöl kezdve.
20/24 anonim válasza:
Tudják már ki a tag?
Gondolom úgy is kiderítik, felkeresik gratulálni, hogy celeb lett??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!