Miért a svédeknek kevesebb az odds, ha ők a jobbak?
Most nem nézem meg konkrétan melyik meccsre gondolsz, de az mindig úgy van, hogy a magasabb esélyű végkimenet esetén alacsonyabb az odds.
Az meg, hogy szerinted jobbak, semmit nem jelent
Ezt most hogy érted?
Nyilván a papíron erősebb csapatnak alacsonyabb a szorzója
Hogy te mit gondolsz nem számít, hogy az adott fogadó oldal mit gondol sem számít nagyon, ugyan lesz egy kiindulási szorzó az adott csapatokra, mikor kiírják a fogadást a meccsre. Viszont a fogadóoldalak nem mennek a véletlenre. Ők mindig nyernek. Automatikusan, ha túl sokan fogadnak X-re, míg a Y-ra kevesen, akkor X szorzója csökkenni fog, míg Y-né nőni. A lényeg, hogy a tétekből bármilyen eredmény esetén kitudják fizetni a nyereményeket, és még haszon is maradjon.
Esetedben, ha időközben a magyar fogadók lengyel "édestestvéreinkre" raktak sok tétet politikai érzelmektől vezérelve, akkor hiába áll jobb helyen a ranglétrákon a svéd válogatott, nem rá lesz magasabb szorzó.
Aha, kezdem érteni, köszi ☺️
Amúgy megnéztem az egymás ellenit, mindig a svédeké a győzelem. Ezért nem értettem..
Hát akkor igy jártam.
Legközelebb előbb teszem fel a kérdést 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!