Egy meccsre adhatok fel többféle szelvényt tippmixen?
Lehet h#lye kérdés, de életemben nem adtam még fel, mert nem értettem hozzá.
Most láttam hogy a weboldalukon előre meg lehet csinálni a szelvényt, így gondoltam próbát teszek.
Szóval van e akadálya annak hogy pl a mai Magyar meccset megrakjam simán, aztán 4 másik meccs mellett
Szóval raknék egy 5-ös kötésben lévő mixet amiben szintén benne van a Magyar meccs
Illetve egy 4/5-ös kombinációját amiben szintén benne van a Magyar meccs
Ezt a három szelvényt adnám fel
És ha mind a háromban van ugyan olyan meccs és ugyan arra a félre fogadtam és mind nyerne, akkor gond nélkül kiválthatnám mind a hármat?
És a 4/5-ös kombinációban a max nyeremény arra vonatkozik, ha ideális esetben mind az öt nyer annyit kapok?
Külön-külön téttel bármennyi meccsre bármennyiszer fogadhatsz, csak kötésben vannak tiltva az egyes meccsek önmagukkal.
Egyébként nem értem 2021-ben még van aki papíron tippmixel? Ott a tippmixpro, gépről felküldhetsz ezer fogadást egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!