Az eddig mutatottak alapján ki érdemelné meg leginkább az EB-győzelmet?
Angolokban én is csalódtam
Ezeket mi is megpicsáztuk volna. Pedig az UEFA tippjátékon angol-belga döntőt tippeltem.
Valószínűleg ez nem jön be.
Olaszország.
A lófejű angolok rohadjanak meg, egy vagyont buktam a vörös fejükön.
Olaszok nagyon szimpatikusan játszottak. Az az akarás, és ahogyan mentek előre 🤩
Belgák és Franciák nagy esélyesek. Egyénileg valami brutális, amit nyújtanak. Jó csapatjáték viszont sehol nincs egyelőre... Horvátokban reménykedtem, de idén nagyon szanaszét vannak. Spanyolok is... ilyen játékosállománnyal egyszerűen nem is értem mit csinálnak 🤷♂️ ez a mai angol teljesítmény meg teljesen kiábrándító volt... igazán megérdemelték volna, hogy el legyenek picsázva, de az is tény, hogy a skótok sem érdemeltek győzelmet. Németek még kérdéses, akár összeállhat. Vízválasztó lesz, hogy mit mutatnak a portugálok ellen... A többiekben nem érzem az erőt, de van még lehetőség villantani. Ez a lényeg ezeken a nagytornákon, hogy 90 oercen belül bárki verhető. Nekünk is van esélyünk még pontot-ponzokat szerezni... nem lehet kiindulni a apapírformából. Aztán persze örülnénk, ha pont mi borítanánk papírformát, de másoknak erre több az esélye most sajnos.
Megjöttek a magyarok!!
Reszketnek a csapatok!
😂😂😂
Olaszok vagy a franciák.
De ha továbbjutnak a németek ők is simán esélyesek.
Akik biztos nem azok az angolok, ill. a spanyolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!