A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
H*lye vagy
31 szavazat
1/12 anonim válasza:
Nem, mert a Dél-Afrikai Köztársaság fogja.
2/12 anonim válasza:
igen, a döntőben a közép-alaszkai válogatott lesz az ellenfelük, öket fogják legyőzni.
4/12 anonim válasza:
Nem hiszem. A braziloknak mostanában nem megy. Ráadásul, ott most van tél. Fel sem tudtak rendesen készülni.
5/12 anonim válasza:
Ők az igazi meglepetések a tornán, rájuk tényleg nem számít senki, így ez lesz a kulcsa a végső győzelmüknek.
6/12 anonim válasza:
Én nagyon szurkolok nekik. Mivel idáig minden tippmixemet elbuktam, most direkt ellenük fogadok, hátha ezzel hozzásegítem őket, a végső győzelemhez.
8/12 anonim válasza:
:) basszus most esett le,nem nézem a focit,de az hogy eb-n brazilok nyerjenek ,azt megnézném ha ők lennének a döntőben. Hatalmas meglepetés érne.
10/12 anonim válasza:
Pakisztán most esélyesebb náluk, sokkal többen élnek ott, nagyobb a merítési lehetőség --> szélesebb kispad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!