A franciák elleni európa bajnoki találkozót megússzuk 6 kapott góllal vagy lesz belőle 8 is?
Látszik, hogy semmit nem tudunk tenni ilyen nagy csapatok ellen. Portugálok voltak a legegyszerűbbek a csoportból és még tőlük is kaptunk 10 perc alatt 3-mat.
Ha belekalkuláljuk a mentális és fizikális fáradalmakat, plusz a csalódottságot is akkor szerintem a franciák legalább egy hatost verni fognak. De vajon megússzuk ennyiből vagy lesz az 8 is?
Mit gondoltok?
Ezért mondtam, hogy minimum. :)
Na majd szerdán a németek rúgnak vagy ötöt.
Meg is tettem ma a mixem, ezt mostmár tényleg esélytelen, hogy elbukjam. Nem itthon leszünk és nem lesz 40 fok.
Mit raktál, mennyivel? :DD
Amúgy tök oké, hogy támadásban/gólszerzésben ennyire negatív mindenki, hosszú ideje nincs egy igazi gólszerző támadónk (részben játékrendszerből adódóan), plusz hiányzik a két legjobbunk a középpályáról, én ezt mind megértem. De az mikor fog leesni, hogy hátul a Szalai-Orbán-Gulácsi középső háromszög egy európai szinten is masszív védelem? Ha csak nem nyílunk ki valami oknál fogva (mint a portugál gól után, amikor nem volt mit védeni), akkor nem lesznek itt hatosával gólok. Ez nem az a hollandok ellen felálló válogatott, ahol egy Devecseri volt a középső védő...
Ennél több tétet mt akarsz??? Eb csoportmeccs...
Na a németeket meg inkább hagyjuk is... menni fog a matek ezerrel... ha a portugálok vereségre állnak, akkor mi meg fogjuk nyerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!