A franciák elleni európa bajnoki találkozót megússzuk 6 kapott góllal vagy lesz belőle 8 is?
Látszik, hogy semmit nem tudunk tenni ilyen nagy csapatok ellen. Portugálok voltak a legegyszerűbbek a csoportból és még tőlük is kaptunk 10 perc alatt 3-mat.
Ha belekalkuláljuk a mentális és fizikális fáradalmakat, plusz a csalódottságot is akkor szerintem a franciák legalább egy hatost verni fognak. De vajon megússzuk ennyiből vagy lesz az 8 is?
Mit gondoltok?
"És az miért jó ha úgy beállunk mint tegnap? 3 meccs van egy csoportban. Elég érdekes elképzelés az, hogy majd mind a 3 meccsen buszozunk 10 emberrel, aztán 6 perc alatt vágnak mégis hármat. Mi a célunk egy EB-n ha elég beállni védekezni? Hogy akarunk pontot szerezni? Hogy akarunk továbbjutni?"
Mert jelenleg az a realitás, hogy az egyetlen esélyünk ilyen csapatok ellen a győzelemre/pontszerzésre az, hogy 0-n tartjuk őket. A győzelemhez az is kellene, hogy egy kontrát megfussunk sikeresen. Tegnap volt néhány jó próbálkozás, de sajnos sokszor megálltunk/elbombáztuk a labdát ahelyett, hogy végigvigyük. Ha meg kinyílunk, akkor jöhet az az ötös, amibe az izlandiak is belefutottak. A 12. percben jött a gól, kinyíltak, mivel a továbbjutás múlt rajt, aztán jött a többi.
Azért az túlzás,hogy kiválóan védekeztünk, inkább csak betömöröltünk 10 emberrel védekezni a kapu elé, az ilyen 10 emberrel védekező csapatokat nem szokták megszorni.
Ha tippmix szempontból nézem, akkor hendikeppel raknám a Franciákat, vagy azt fogadnám, hogy Francia győzelem, és nem szerez mind 2 csapat gólt.
Semmi támadójáték nincsen, ha volt is lövés, akkor felküldte az a csigalassú hisztibajnok Szalai Ádám a holdra a labdát, a Franciák ellen szerintem még ennyi labdabirtoklása sem lesz a Magyaroknak, az a középpálya szétfogja focizni a Magyarokét.
Nem akarok messzemenő filozófiai fejtegetést csinálni, de a megérzésem szerint a franciák elpcsázzák a magyar válogatottat.
És ennek nagyon fogok örülni.
Remélem, meglesz a hat kapott gól.
Amúgy mekkora prolik vagytok már.
Azon élvezkedtek az interneten, hogy kikap valaki, akit nem szerettek. Itt van az csávó, aki írta, hogy megiszik egy sört ünneplésképp, pedig nem is szereti? :D:D Az mekkora ünneplés. Tolja az igazi magyart, sírva kell vígadni. :D:D
Egy ponttal nem jutunk tovább..... Ahhoz Münchenben nyerni is kéne.
Szerintem ne rakd meg a 0-6-t.. A Deschamps-féle francia válogatott évek óta pragmatikus focit játszik, pont annyit adnak ki magukból, ami feltétlen kell a minimunhoz, főleg a kicsik ellen. 2 gólt fogunk szerintem kapni, majd 0-2 után az a brutális francia középpálya szétpasszol majd bennünket.
Én azt mondom, hogy majd az utolsó meccsen, ha a németeknek tétje lesz, akkor megfognak minket szórni. Ha most kikapnak majd a portugálok ellen, vagy leixelnek, akkor az utolsó meccset nagyon megfogják húzni, de az is lehet, hogy a németek nulla ponton lesznek, és mivel a miénk az utolsó csoport, lehet meg lesz már a 4 legjobb harmadik, akkor lehet szarni fognak bele, és valamit elérhetünk.
Látszik sajnos, hogy amúgy csak a vígaszágról jutottunk be, meg a létszámemelés miatt. Nincs értelme a 24 csapatnak, ezt láthatjuk a macedónoknál is, akik bár nem adták könnyen magukat a sógoroknak, viszont az ukrán-holland páros kegyetlenül átlép rajtuk, és szerintem a finnek is simán kikaptak volna, ha nem történik meg az, ami megtörtént Eriksennel. Most is oktatják őket a ruszkik.
1 ponttal, szar gólkülönbséggel benn leszünk a legjobb 4 harmadik helyezettben? :D:D
Szinte biztos, hogy minimum 2 pont kelleni fog annak, aki 3. helyen akar továbbmenni. Ha lesz is három 1 pontos harmadik helyezett, akkor is max -3 körüli gólkülönbség fog beleférni.
A 2 pont se feltétlen elegendő hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!