Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Vakok ezek hogy nem latjak...

Vakok ezek hogy nem latjak hogy ennek a szalainak meg nagy adamnak koze sincs a focihoz?

Figyelt kérdés
Megye 2 es szint mind a 2 pali. Szegyen hogy ezek nemzeti mezbe jatszanak

2021. jún. 15. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Szalai Ádám ma rengeteg labdát szerzett.
2021. jún. 15. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen? ezt nem tudtam de amikor a portugálok cseréltek és bement egy raszta hajú néger aki a Bayern münchenbe focizik úgy futott oda vissza mint a golyó a mi csapatunk meg csak nézett hogy mi van most hol vagyunk?

Az baj milliókat beleraktak a futballban és évek óta nincs semmi eredmény.

2021. jún. 15. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem amit mondasz, bár nem tudom hogy ez személy szerint miért Szalai Ádám hibája, miért nem mondjuk a védősoré, vagy a középpálya hibája.

Lehet szidni Szalait. De egyrészt még mindig nincs releváns alternatíva helyette. Másrészt azért neki sem könnyű úgy, hogy 60 percig át sem jutunk arra a térfélre, ahol az ő posztja egyáltalán van. Ha meg támadgatunk picit akkor gyors vágnak hármat.

Egyszerűen nem volt senki sem jó ma. Schafer volt egy fokkal jobb talán a többieknél, botkának meg volt pár jó szerelése. És kész.

Értem én, hogy divat Szalai Ádámot szidni de miért? Mi a helyzet Nagy Ádikával? Vagy Klenheislerrel? Vagy Fiolával? Vagy a becserélt Nego-val aki elől maradt és gyakorlatialg róla kaptuk az első gólt? Ezekről mirét nem beszél senki?

Ja mert ehhez túl kéne látni az 5 évente lebaszom magam a kanapéra megnézni a válogatottat mentalitáson, és érteni is kéne egy csöppet a focihoz.

2021. jún. 15. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagy ádámka ott van a kerdesben...
2021. jún. 15. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!