Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szomorúak vagytok a 3-0 miatt?

Szomorúak vagytok a 3-0 miatt?

Figyelt kérdés

2021. jún. 15. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%
Én csak a végeredményt néztem meg, mert attól féltem, hogy nyerünk. De most nagyon jó kedvem van.
2021. jún. 15. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

" attól féltem, hogy nyerünk"

Most ez komoly? Miért nyertünk volna?

2021. jún. 15. 21:37
 13/18 anonim ***** válasza:
58%
Azért vagyok szomorú, mert ez az eredmény jön az államilag biztosított milliárdok után, miközben az iskolákban a tanárok rendszeresen a szülőket kérik meg, hogy vegyenek papírt a nyomtatóba, meg szálljanak be a tanterem kifestésébe. #mocskosfidesz
2021. jún. 15. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:
87%

Én őszintén megmondom, örülök neki. Mint a magyarok nagy része, én is úgy ültem le a meccshez, hogy esélytelen hogy nyerjünk, de azért megnézem, szurkolok a válogatottunknak. Egyébként nem vagyok egy nagy drukker, utoljára a 2016-os EB alatt láttam bármilyen meccset. Reménykedtem legalább a döntetlenben, egészen a nyolcvanvalahanyadik percig, bár tudtam hogy reálisan sok esély nincs. A cérna a büntetőnél (és az azt megelőző szabálytalanságnál) szakadt el. Az egy dolog hogy

W. Orbán hogy nyúlt után a portugálnak és rántotta le. Ez sem fér bele, nem arról van szó hogy összeakadt a lábuk, rendes utánanyúlt és lerántotta. De igazából ott ment fel bennem nagyon a pumpa, amikor ezután elkezdett a bíróval ordítozni, hogy miért fújt büntetőt, és még neki állt feljebb. Én itt jutottam arra, hogy ez után megérdemlik hogy jól elverjék őket. Mondhatjátok hogy bagatell dolog, de nekem ez fordult meg a fejelmben akkor. És igen, biztos más csapatban is csinálnak ilyet, de mi lehetnénk különbek.

2021. jún. 15. 22:54
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Orulok neki.
2021. jún. 16. 15:04
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem, nem, soha. Épp ellenkezőleg hmm
2021. jún. 17. 22:43
 17/18 anonim ***** válasza:
24%
Visszajöttem a válaszokon mulatni, miután kellemesen szétröhögtem magam a Telex-HVG stb. kommenteken. :)))
2021. jún. 20. 12:47
 18/18 anonim ***** válasza:
91%
#17: Ezt mindenhova odakommenteled te szerencsétlen?
2021. jún. 20. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!