Hol talalom meg a bognar gyuri fele M4 studiofelvetelt?
Angolul esetleg feliratozva?
Magyarul meglenne az arcokrol ugyis Minden kiderul...Kulfoldi baratnak meseltem hogy amugy mi ment a mediaban itthon es nem akarja elhinni. Egyebkent en is teljesen kiakadtam ezert meseltem neki.
"a kemény életet,ilyen lágy képlékeny,érzékeny mit tudom kik vagytok ."
inkább vagyok lágy pöcs, mint ilyen érzéketlen trupák tahó, mint te, meg aki a katonassággal jön. köszi, nagyon jól látni, mi lett abból a generációból, akik 2 évig katonai szolgálatban vettek részt. (értsd: mai 55-60 év felettiek) alkoholista kocsmatöltelékek voltak, akik munka után egyből inni mentek, nem a családhoz haza. arról a kommunista generációról jobb inkább nem beszélni... de hajrá sorkötelezettség ja... :D
13/
Valóban kizuhintottál pár munkaegységet...
"12-eske ! Nem azért lettek,kocsmatöltelékek mert katonák voltak."
hanem? sok volt a stressz?:D lószart. az a generáció, mint a tiéd, emberileg egy nagy nulla. lehet tudsz házat épiteni, de ki akarna egy ilyen trupákkal benne lakni. csak egy olyan, aki semmibe se nézi a nőket, hisz a nő dolga a mosás, főzés, takarítás, magyarul cselédnek való. egy igazi mai nő, aki valóban nő, nem műkörmös plázacica, messziről kerüli az ilyen katonaságon keményen edzett "férfit", mint te.
Katonasag mi?!
Te most arrol a 2 Ismetlem ketto darab évrol nosztalgiazol, amikor a szocializmus epitese erdekeben elvittek titeket katonanak?
Azota hanyszor 2 EV telt el ?!?! Es megis erre vered magad.
Edesapam ugyanugy lehuzta a sorkatonasagot. Sot kepzeld egesz eleteben hazakat huzott fel. Megis 10 millio masik emleke van Ami erdekesebb mint a katonasag. Es halat ad az Egnek hogy nem Kell a mostaniaknak elbaszni erre az idejet......
Kaszinos Gyuri volt a Tema. Hogy kerult ide a katonasag egyebkent????
....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!