Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hol talalom meg a bognar...

Hol talalom meg a bognar gyuri fele M4 studiofelvetelt?

Figyelt kérdés

Angolul esetleg feliratozva?

Magyarul meglenne az arcokrol ugyis Minden kiderul...Kulfoldi baratnak meseltem hogy amugy mi ment a mediaban itthon es nem akarja elhinni. Egyebkent en is teljesen kiakadtam ezert meseltem neki.

#eb #Bognar Gyorgy
2021. jún. 13. 00:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
9-10 jól mondjátok!
2021. jún. 13. 10:11
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

"a kemény életet,ilyen lágy képlékeny,érzékeny mit tudom kik vagytok ."

inkább vagyok lágy pöcs, mint ilyen érzéketlen trupák tahó, mint te, meg aki a katonassággal jön. köszi, nagyon jól látni, mi lett abból a generációból, akik 2 évig katonai szolgálatban vettek részt. (értsd: mai 55-60 év felettiek) alkoholista kocsmatöltelékek voltak, akik munka után egyből inni mentek, nem a családhoz haza. arról a kommunista generációról jobb inkább nem beszélni... de hajrá sorkötelezettség ja... :D

2021. jún. 13. 10:41
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
10-eske ! Isten,áldja meg minden mondatodat! Főleg a parasztot,mert igen én egy paraszt gyerek,vagyok tudok,gyereket nemzeni,tetőt fedni,házat építeni,tudok,szemzeni,metszeni,oltani,tudom hogy kell tejjel permetezni,és tudok gyógyítani . Nem szarom,össze mert a Tv-ben azt mondják itt a vírus ?.
2021. jún. 13. 11:08
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
12-eske ! Nem azért lettek,kocsmatöltelékek mert katonák voltak. És igenis kell a katonaság ! A sok elpuhult,pöcsnek,ott gatyába ráznának titeket .
2021. jún. 13. 11:09
 15/27 anonim ***** válasza:
93%

13/

Valóban kizuhintottál pár munkaegységet...

2021. jún. 13. 11:12
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Munkaegység,csak 53-volt,de én már 21-évesen megnősültem nem pedig 30-éves koromig szűz voltam,és 40-évesen még anyámmal élek . Mint ti !
2021. jún. 13. 11:29
 17/27 anonim ***** válasza:
16/ és 27 hónapig kezedben fegyverrel védted a hazát.
2021. jún. 13. 11:32
 18/27 anonim ***** válasza:
81%

"12-eske ! Nem azért lettek,kocsmatöltelékek mert katonák voltak."

hanem? sok volt a stressz?:D lószart. az a generáció, mint a tiéd, emberileg egy nagy nulla. lehet tudsz házat épiteni, de ki akarna egy ilyen trupákkal benne lakni. csak egy olyan, aki semmibe se nézi a nőket, hisz a nő dolga a mosás, főzés, takarítás, magyarul cselédnek való. egy igazi mai nő, aki valóban nő, nem műkörmös plázacica, messziről kerüli az ilyen katonaságon keményen edzett "férfit", mint te.

2021. jún. 13. 12:32
 19/27 A kérdező kommentje:

Katonasag mi?!

Te most arrol a 2 Ismetlem ketto darab évrol nosztalgiazol, amikor a szocializmus epitese erdekeben elvittek titeket katonanak?

Azota hanyszor 2 EV telt el ?!?! Es megis erre vered magad.

Edesapam ugyanugy lehuzta a sorkatonasagot. Sot kepzeld egesz eleteben hazakat huzott fel. Megis 10 millio masik emleke van Ami erdekesebb mint a katonasag. Es halat ad az Egnek hogy nem Kell a mostaniaknak elbaszni erre az idejet......

2021. jún. 13. 13:05
 20/27 A kérdező kommentje:

Kaszinos Gyuri volt a Tema. Hogy kerult ide a katonasag egyebkent????

....

2021. jún. 13. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!