Hol talalom meg a bognar gyuri fele M4 studiofelvetelt?
Angolul esetleg feliratozva?
Magyarul meglenne az arcokrol ugyis Minden kiderul...Kulfoldi baratnak meseltem hogy amugy mi ment a mediaban itthon es nem akarja elhinni. Egyebkent en is teljesen kiakadtam ezert meseltem neki.
Bognár Györgyben nem volt egy csepp humanitás sem. Sajnos a másik kettőnek se jutott eszébe, hogy a kórház értesítésére vártak, miszerint Christian Eriksen nincs életveszélyben. Ha ugyanis Fehér Miklós sorsára jutott volna, akkor a mérkőzést végleg be kellett volna fejezni.
Úgy tűnik, a tévé vezetése nem volt elégedett Berkesi Judit műsorvezető hozzáállásával, mert az orosz-belga meccs félidejében már Molnár Mátyás beszélgetett a meghívott szakértőkkel.
5/
Ez futball ... érteni kellene a különbséget.
Hár engem megviselne k7csit a barátom rosszulléte, biztos nem jókedvűen járszanék továbbb, nekem vannak érzéseim, és aggódnéka barátomért,
mert EMBER VAGYOK!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!