Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A Dán-Fin meccsen mi történt?

A Dán-Fin meccsen mi történt?

Figyelt kérdés
Most értem haza, hogy nézzem a 2.félidőt. Valami tragédia volt? Hol lehet megnézni? Miért nem mutatja be a m4?
2021. jún. 12. 19:14
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%

Eriksen, a dán válogatott 107x-es labdarúgó válogatottja összeesett, úkra kellett éleszteni és most várnak a folytatásra.

A legfrissebb hír, hogy stabil állapotban van, de állítólag azon függ a folytatás, hogy a kórházból milyen hírek érkeznek.

Ha megmarad folytatják állítólag.

2021. jún. 12. 19:18
 2/26 anonim válasza:
100%

Egy dán játékos hirtelen összeesett, (Christian Eriksen) valószínűleg leállhatott a szíve/szívrohamot kaphatott.

Most küzdenek az életéért, nem tudni, folytatódik-e a meccs, vagy elhalasztják.

3/26 anonim ***** válasza:
100%
Újra*
 4/26 A kérdező kommentje:

Jézusom :(

Tehát miért? Az EB előtt részletes orvosi vizsgálaton mennek át. Hogy fordulhatott ez elő? A sok energiaital megint? :O

Gyógyuljon meg. Ha meghal akkor befezejik? Felfüggesztik az EB-t?

2021. jún. 12. 19:20
 5/26 anonim válasza:
100%

Hát, szívrohamot szerintem orvosi vizsgálattól függetlenül is lehet kapni sajnos. :(

Szerintem az EB-t nem fogják felfüggeszteni, maximum ezt az egy meccset.

2021. jún. 12. 19:23
 6/26 anonim ***** válasza:
96%

#4 Rengeteg sportolónál fordul manapság elő hirtelen szívroham, nem tudni mi okozza.

Az orvosi kivizsgálás sajnos ilyet nem tud előre prognosztizálni, ez bárkivel bármikor megtörténhet.

Ahol lakom, itt tavaly történt hasonló eset az egyik focistával, csak annak tragédia lett a vége. Már kaptunk képet, ahogy fogja a fejét Eriksen, úgyhogy valószínűleg megmarad.

Viszont pályán többet biztos nem látjuk, de ez legyen a legkevesebb.

2021. jún. 12. 19:24
 7/26 anonim ***** válasza:
19%

Az eb t nem fogjak felfuggeszteni. Milyen energiaital ? Akarki kaphat szivrohamot , nem kell hozza energiaital.

1 es te meg ritka nagy bunko allat vagy. Remelem rolad is igy beszelnek majd ha "megmaradsz".

2021. jún. 12. 19:24
 8/26 anonim ***** válasza:
74%

#7 Most nehogy már ezen akadj fenn, hogy így fogalmaztam.

Semmivel sem etikusabb a túléli a megmaradnál.

Ilyen esetben nincs helyes megfogalmazás, csak reménykedni lehet a legjobbakban.

Sajnálom, hogy te ezt így vetted fel, ettől függetlenül semmi rossz szándék nincs bennem és bunkónak sem érzem magam.

Inkább a stúdióban közvetítőket kellett volna már lekapcsolni. Na azokból sugárzik a bunkóság. Főleg abból a nagy darabból.

2021. jún. 12. 19:33
 9/26 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy a játékosnak beteg volt a szíve. Ezt elfelejtik közölni . Mégis a saját döntése alapján le akarta játszani a szezont.
2021. jún. 12. 19:48
 10/26 A kérdező kommentje:

Én úgy tudom az első szívroham, főleg a fiatal és életerős embereknél nem végződik egyből halállal. Ő pedig meredt szemekkel feküdt. Leállt a szíve, meghalt. Újra kellett éleszteni

Ha nem innának minden meccs, edzés előtt energiaitalt hátrányban lennének a másik csapattól? Miért kell ezt csinálni?

2021. jún. 12. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!