Gimnáziumban milyenek a röplabda edzések?
Figyelt kérdés
Jövőre megyek gimibe, és mindenképpen szeretnék járni röplabdázni, azonban nem vagyok teljesen biztos, hogy az edzések "rendes" edzések-e. Mármint úgy értem, hogy a gimibe inkább csak játszanak vagy tényleg fejlesztenek is valamit/gyakorolnak? Mert, ha nem akkor szívesebben mennék egyesületbe, azonban ott meg abban nem vagyok biztos, hogy ott meg befogadnak-e egy 14-15 éves lányt, mint kezdőt, ha maga a csapat már egy ideje megvan.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 6. 19:28
1/2 anonim válasza:
Gimi függő. Ha már tudod hova mész akkor írd le, hátha valaki ismeri hogy megy ott a dolog.
2/2 anonim válasza:
Hát nálunk nem volt eddig valami komoly. Hiába egyesület, de a gimin belül van, inkább csak játék.
Sok mindentől függ, gimi, edző, csapat, mennyire veszik komolyan stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!