"Akik mindentől elesnek" játékosok?
Olasz, Spanyol, Angol, Német, Holland bajnokságot is szoktam nézni, néha még Argentint is, de ezek közül a legjellemzőbb a szinlelés a spanyolban játszó focistákra. Nemzetközi fronton is lehet látni, hogy hol mennyi a szinlelés. Példának itt van (volt) a Barcelona - Inter meccs, ahos Sergio Buskets szinlelését sikeresen bevette a biró, és kiállitották Motta-t. [link]
De a sapnyolokra ez az érzékenység főleg a 16-oson belül észrevehető, volt olyan, hogy egy játékos a labdára csúszott, elrúgták és ő csak megkoccintotta a másik lábát, de az összerogyott...
értem én, de azért egy olyan sérülést nagyon nehéz összehozni, hogy vége legyen a pályafutásának, ilyen volt van Basten sérülése. De a Cheslea - barca meccsen is ugyanezért állította ki a játékvezető Del Hornót, mert messi szó szerint nekiugrott, csak éppen lepattant róla és repült egy szépet...
nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de nekem egy ilyen csapat, ahol oscar díjas színészek vannak ne hírdesse a fair playt. Egyszerűen nem tudom tisztelni az ilyen játékosokat és pont...
+ a játékvezetők is annyira elhisznek mindent, csak éppen azt nem fújják be, ami a szemük előtt történt. Ezeknek szintén kiadnám az útját:Kecskét vezess, ne meccset!
A barcelonát nem szerettem, de tiszteltem régen, amikor még a mindenáron gólt szerezni korszak volt, nem a mindenáron elesni a 16-oson belül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!