Real Madridos idézeteket tudtok? Esetleg olyan "hìresebb" mondatot amit a real játékosok mondtak?
Real szív, Real lélek,
Madridista leszek amíg élek
Ezt bármelyik csapattal el lehet mondani.
Talán ez jobb: "Feher sziv,kek a lelek madridista leszek amíg élek"
Puskástól van egy pár: "A futballban a "ha" nem játszik."
"Kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci"
"Én imádtam a futballt! Imádtam a családomat és mindig a futballpályán jártam, engem több más nem érdekelt. Az én kabalám mindig a labda volt. Akkor éreztem magam biztosnak, amikor a labda nálam volt, vagy ha a labdába belerúghattam"
"Még nem tudom, ki lesz a szövetségi kapitány, de máris féltem. Attól a több millió szövetségi kapitánytól, aki Magyarországon él."
"Bennünk nem a kukac motoszkált, hanem a tehetség."
"Vegyünk meg minden megvehető szupersztárt, aztán csináljunk belőlük másodosztályú focistákat évi 50 millió eurós fizkóért."- a Real Vezetősége
"Ha az El Clasíco elment, arról csakis a bíró tehet, se a Barca, sem Mi! Márpedig mi voltunk a jobbak, de a Bíró fújt 5 érvénytelen gólt a Barcának, nekünk meg egyet sem." -Mindenki aki szereti a Real Madridot, ott játszik, esetleg dolgozik.
Hú,de nagyon vicces az előző 2....-.-
"Célunk az, hogy címeket nyerjünk. Ez a Real Madrid. A klub történelme azt követeli, hogy mindig a győzelemre gondoljunk. Ennél a nagy klubnál nincs helye a mentségeknek. Raúl? Egyáltalán nem lepett meg, egy nagyszerű játékos, ennek a klubnak pedig az egyik szimbóluma. Ő a kapitány, és mindnyájunk számára egy példakép. Jól szórakozom a Real Madridban, ez egy nagy csapat, a klub pedig hihetetlen. Játszani a Real Madridban egy valóra vált álom.”(Ronaldo)
„A kupák mindent elmesélnek. A bölcs elnöki irányítás eredményét, a nagy játékosok tehetségét, a lenyűgöző stadion magával ragadó erejét és Spanyolország leghűségesebb és legnépesebb szurkolóseregének rendíthetetlen támogatását. A kupák az elmúlt korokban számtalan pályán és sok- sok mérkőzéssorozat alkalmával aratott győzelmekről és dicsőségről tanúskodnak. A kupák érzékelhető részletek, kézzelfogható tények, amelyek közhelyek nélkül beszélnek birtokosukról. Minden elnyert kupa lezár egy korszakot, amelyben a Real Madrid jobb volt vetélytársainál. A végeredmény e kupák összessége, és a jól megérdemelt cím: minden idők legjobb klubja- a legjobb klub a történelemben.”(Stadionban)
„Kezdődik a szünidő, és én is hazautazom, de még mindig nem tudom megfogalmazni, mi is a Real Madrid. Elég lenne csak annyit mondani, hogy ez a világ leghíresebb klubcsapata? Vagy, hogy a színeivel emberek milliói azonosulnak világszerte? A válasz a történelemben rejlik? A játékosokban? Vagy az emberek története az, ami meghatározza? Tényleg csupán futballról van szó? Vagy a szurkolók klubjuk iránti szenvedélyéről? Az örömről, mikor győz a csapat? Vagy a bánatról, ha veszít? Vagy a fájdalomról, ami társunk elvesztésével jár, akivel együtt rajongtunk a csapatért? Talán önfeláldozásról? Arról, hogy mindig jobbra törekszünk? Arról, hogy felülkerekedjünk ellenfelünkön? Vagy esetleg a Real Madrid egy kisgyerek álma, és milliók reménysége? Igen, a Madrid mindez, és még sok egyéb. Úgy vélem, sokkal fontosabb dolog, hogy mit jelent az egyes embernek a Real Madrid, annál, hogy mi is valójában. Így van ez az érzésekkel…”(Real Madrid film)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!