Ki nyeri a Bajnokok ligája döntőjét?
Nagyon jó kérdés, papíron a City erősebb, mindazonáltal utóbbi két meccsen mindkétszer a Chelsea megverte a City-t. Érdekes lesz az tuti.
Szerintem ha a Chelsea nem puskázza el a nagy helyzeteket, ők nyerik.
Ahhoz képest hogy a bukik szerint a City mennyire durván erősebb (1,9es szorzó, míg chelsea 4 körül), nem gondolnám hogy ekkora különbség lenne a 2 csapat között.
Chelsea védelme nagyon erős tud lenni, nem biztos hogy a labdabirtoklós passzolgatós City át tud jutni rajta, ellenben kontrákat villámgyorsan meghúzza a Chelsea.
Csatlakozom az első válaszolóhoz sokat fog számítani hogy a Chelsea képes lesz e majd a kb 10-15 kontrából 1-2 gólt lőni.
Cityn a nyomás is szerintem azért nagyobb lesz. Valljuk be ahhoz képes hogy az utóbbi kb 10-12 évben mit műveltek az átigazolási piacon, azért igazán illene már egy Bl-t behúzni, ahogy Guardiolának mint a "legjobb" jelenlegi edzőnek is illene azért már egy bl-t behúznia
#3-as!
A Machester CityNÉL meg a PSG-nél nagyon akarhatnak már BL-t nyerni. Én szurkolok Thomas Tuchelnek és Lőw Zsoltnak.
#5-ös!
Jó lenne!
Ha annyira megakarta volna nyerni a City a BL-t, akkor az előző években már többször is megnyerhették volna, de mostanában a legjobb 8 között mindig elhasaltak.
Talán egyszer már voltak pár éve elődöntősök, dehát ugye az sem jött össze nekik.
Most életükben először bejutottak a BL döntőbe, pedig ahhoz képest már kb. 10 éve folyamatosan Európa legerősebb csapatai között vannak.
Szóval nagy lesz rajtuk a nyomás, én amondó vagyok, szerintem a Chelsea megfogja verni őket, Tuchel a mai labdarúgás egyik legtehetségesebb edzője. Ahhoz képest, hogy a szezon elején a sok új igazolással Lampard nem tudott mit kezdeni, azóta Tuchel évközben eléggé összerázta ezt a csapatot.
És ha már itt tartunk, mondok egy végeredményt is: 2-1 a Chelsea javára. :D
#8-as!
inkább Lőw Zsoltit éltesd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!