Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lionel Messi vagy Cristiano...

Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo a jobb?

Figyelt kérdés
Tudom a két játékost összehasonlíani nem nagyon lehet, de azt el lehet dönteni hogy a két klasszis közül melyikük játéka tetszik jobban és miért?

2021. máj. 16. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Lionel Messi
Cristiano Ronaldo
74 szavazat
1 2
 1/14 anonim válasza:
38%
Adócsalásban mindketten jók...
2021. máj. 16. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Mindkettot elismerem,de Ronaldo bizonyitott mar Angliaban,Spanyolorszagban es Olaszorszagban is. Emellett a valogatottban is stabilabb teljesitmenyt tud hozni. Szamomra mindig o lesz a jobb.
2021. máj. 16. 22:51
 3/14 A kérdező kommentje:
#2 Úgy értem, hogy a játékában mi tetszik, mert azt nem tudhatjuk, hogy ha Messi is több országban játszott volna rosszabb vagy jobb teljesítményt mutatott volna szóval ezt az érvet egy picit bugyutának érzem, pont mint a válogatott terén, hiszen 2014-ben Messi világbajnoki döntőig menetelt és a Copa America döntője is megvolt, viszont Ronaldo úgy nyert Europa ligát, hogy a döntőben nem is játszott (csak 30 percet) ergo ha Messinek sem nézzük a döntőket akkor Messi világbajnok és Copa America győztes is. Persze én nem tudnám ugyanazt megcsinálni amit Ronaldo szóval hatalmas elismerésem elnyerte ő is.
2021. máj. 17. 00:10
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Számomra nem teljesen összehasonlítható a 2 játékos.

Ronaldo a nyers erő. Azon felül hogy gyors, robbanékony egészen elképesztő magasságokig tudott felugrani egy beadott labdáért, nem egyszer közel volt egy NBA játékoshoz !!

Messi pedig inkább amolyan zseni. Nem igazán láttam a modern futballban olyat aki ennyire látna a pályán, kulcspasszok tekintetében agyonveri Ronaldot.

2-es az nem különösebb plusz érdem hogy valaki több csapatban játszott, ez nem érv.

Válogatott szerintem nem hasonlítható olyan egyszerűen össze. Élő példa Lewa. Most akkor ő sem olyan jó mert válogatottban nem megy neki?

2021. máj. 17. 10:07
 5/14 anonim ***** válasza:
35%

Messi a jobb, egyértelműen.

Messi egy zseni, rendkívüli tehetség. Ronaldonak nagyon sok munkájába került, hogy elérje a mostani szintjét, de tehetség tekintetében meg sem közelíti Messit. Ettől függetlenül nagyon szép teljesítményt hozott ki magából. Messi csapatjátékos, Ronaldo abszolút nem.

Sokan nem szeretik a személyes véleményt, ezért az utosó érvem Messi mellett, hogy az összesített statisztikában Ronaldo a nyomába se ér. Minden lényeges pontban (gólok, gólpasszok, stb.) az argentín a jobb, ráadásul sokkal.

2021. máj. 17. 23:03
 6/14 anonim ***** válasza:
14%
Szoboszlai Domi!
2021. máj. 20. 01:18
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
Tudja a franc, én nem tudom eldönteni melyikük a jobb, mindketten zsenik
2021. máj. 25. 23:24
 8/14 anonim ***** válasza:
46%

Hogy hasonlitasz ossze egy olyan jatekost,aki 4 helyen bizonyitott (valogatott,mu,real,juve) egy olyannal,aki eddig mindossze 2 (vagy inkabb 1?) helyen alkotott maradandot. Jo es szep dolog a klubhuseg es tisztelem is emiatt Messit (es a tobbi jatekost is),de igy szamomra CR mindig elorebb lesz. Tobb szaz jatekos van,aki bekerul egy masik kornyezetbe,orszagba,egy uj stabhoz es kozel sem tudja azt produkalni,mint amit elotte (pl.: Hazard). Rosszabb esetben a sullyesztobe megy. Sosem tudjuk meg,hogy milyen lett volna Messi Angliaban vagy olaszban,viszont azt mar tudjuk,hogy milyen volt CR. Velemenyem szerint technikailag Messi elorebb van (bar a manchesteri es az elso par szezonos trukkos CR is siman volt azon a szinten). Elszantsagban viszont a portugalt jobbnak tartom. Kesz csoda szamomra,hogy egy jatekos 36 evesen fiatal csatarokat szegyenit meg es valoszinuleg meg 2-3 ev mulva is jo szamokat fog produkalni.

Majd ha Messi 36-38 eves lesz es ugyanazt a szintet fogja egyenileg hozni,mint 30 evesen (mint ahogy a rivalisa),akkor majd osszehasonlitjuk ujra es mindenki eldontheti,hogy ki a jobb. Addig meg elvezzuk,mig ez a ket fenomen a palyan van.

2021. máj. 26. 06:34
 9/14 A kérdező kommentje:

#8 Válogatot, hogy érted? EU16? (Tudtommal a franciákat nélküle győzték le, persze lehet, hogy vele könnyebben, de az is hogy épp nem sikerült volna). Az oda vezető út? (Messinek is megvolt, sőt a Világbajnokságon is). Nah, de kettőjük karrierje valóban nem összehasonlítható és ne is ez legyen vitánk epicentuma.

Ha olvastad a megjegyzést, akkor nem arra voltam kíváncsi, hogy melyikük karrierje a nagyobb sikertörténet, hanem, hogy melyikük JÁTÉKSTÍLUSA tetszik jobban, ami összehasonlítható, bár a különböző pozíciók miatt nem egyszerű, de a tetszés az szubjektív, így a vélemény leírható (az hogy több helyen bizonyított az nem JÁTÉKSTÍLUS)

2021. máj. 31. 04:13
 10/14 anonim ***** válasza:
15%
Thorgelle Sándor!
2021. máj. 31. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!