Na az van hogy edző akarok lenni sajnos nem a legjobb a foci tudásom, de úgye 4 diploma van és ha azt elvégzed és jó edző vagy akkor bármelyik kispadra leülhetsz. És hogyha lerakom őket akkor mi az ami a legjobb nekem meg mennyi (többi lent)(?)
Figyelt kérdés
Esély van rá hogy egy Nagelsmann vagy Mourinho karriert befussak vagy ez lehetetlen vagy pedig ha sokat dolgozok akkor elérhetem ha nem is 30 éves koromra de egy 36ra mondjuk egy dortmund kispadján legyek?2021. máj. 10. 17:11
1/4 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Hány éves vagy most, kiktől mennyit tudsz tanulni, hol tudsz továbbfejlődni, stb.
2/4 anonim válasza:
Persze ha nem adod fel és megteszel indent akkor leülhetsz majd egyszer a Dortmund kispadjára. A fontos dolog, hogy mikor az igazi edző és játékosok jönnek időbe felállj, hogy ne zavard őket.
3/4 A kérdező kommentje:
Most 15 éves vagyok
2021. máj. 10. 19:14
4/4 anonim válasza:
#2 ezen felnevettem hatalmas XDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!